Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Az androidos WayteQ cuccra gondolsz? Akkor voltam egyetemista, Bog videóját jó néhányszor megnéztem, még KARollyal tesztelte.(Akkor nem gondoltam volna, hogy 5 km-re fogok dolgozni a szerkesztőségtől.) Majdnem vettem egyet, annyira megtetszett. Ha nem arról van szó, akkor nem ide
-
Neurotoxin
őstag
A "túlárazott márkás cuccok" árában az innováció, fejlesztési költség, anyaghasználat, szállítás és marketingköltségek húzódnak meg. Amit utána a kínai gyártósoron megpróbálnak reprodukálni "csökkentett műszaki tartalom" mellett. Minden topikban van valaki, aki "tudja a megoldást". Már le sem merem írni, hogy Apple cuccokat használok, mert le vagyok hurrogva, hiszen roboték tudják ugyanazt tizedáron...Almát, körtével kategória. De sfdrakex #55 már leírta a lényeget.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Alchemist #36 üzenetére
Persze, tisztába vagyok én is, hogy ez a gyerekjáték kategória. Komoly teszteken kellene átnyomni ezeket a vackokat, hogy a kapott értékek használhatóak legyen. Nem kellene tűpontos értéknek lennie, de ha jelezne, hogy "baj van" egy fokkal előrébb lennénk az idős korcsoportnál, ahol használni szeretnénk (ide tartozik a vércukormérés is).
@PLaci58: Egyetlen haszna ezeknek a csuklós kialakításoknak, hogy a mandzsettásnál sokkal egyszerűbben felhelyezhetőek. Ha nagyon kiugró az érték, akkor lehet a felkarossal utánmérni. Egyébként én is az Omron-ra esküszök. (Jó lenne a visszakereshetősége a mért értékeknek, ezidáig az iHealth termékekkel próbálkoztunk, több-kevesebb sikerrel.)
-
Neurotoxin
őstag
Járt a cégnél egy elviekben vérnyomásmérésre is alkalmas, hasonló "kategóriájú" óra. A "funkció" úgy volt előhívható, ha lecsatoltad a karodról és a hátlapon található 2 fém lapocskára helyezted az ujjbegyedet. "Valami" eredményt mutatott, ami biztosan nem volt összeegyeztethető a valós vitális értékekkel.
Tavaly egy hirdetésben, szembe jött velem a YouTube-on a Huawei, elviekben vércukormérésre alkalmas órája a Watch 4 Pro [link] . Még meg is kerestem a hivatalos magyarországi képviseletet, akik megerősítettek, hogy valóban tudnia kellene a funkciót, de egyelőre még Európában nem elérhető (nincs engedélyezve).
-
Neurotoxin
őstag
Akkor se láttál bele a kacatba, most sem, de már megvan a tapasztalatod, hogy meg se "hallgassad", hogy mit szeretnének. Az a szomorú, hogy az összes, több kereskedőt magába foglaló webshopok (pl. Emag...és társai) beállnak ezen silány termékek mögé és adnak helyet forgalmazni ezeket az ipari hulladékokat a cikkben szereplő, többszörös áron. Mindezt úgy (saját tapasztalat), hogy az eredeti(!) transzport láncban szereplő összes köztes csomagpont matricáit tartalmazó dobozt sem restek kicserélni, még az is látszódik, hogy Yang egy bukaresti depóba küldte, majd onnan ment tovább a megrendelő címéig.
@Silenzio: +1. Hiába zárom be a FB-on, újra szembe jön. Miért engedik?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Blackhawk és Mystic Watch néven is hirdetik a közösségi médiában ezt a terméket. Töredékáron rendeltük ugyanazt Kínából, olyan is.
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest