- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok! Ha van esetleg még valakinek ilyen órája, meg tudná nekem mondani, hogy hogy lehet visszahozni a fényerejét? Kollégám vett egy ilyet (igen...30k-ért... wtf) szóval a fényerő maxra van állítva, viszont nagyon halványan látni a betűket, viszont nem tud rá tenni háttér világítást. Már az összes létező beállítást megnézte. Köszi!
-
szrobi66
aktív tag
. Temuról vettem új felhasználóként 2200 forintért. Annyit mindenképp nagyon megér szerintem! Működik a felébresztés szinte 100%ban,az értesítések, és ami nagyon meglepett, hogy a mikrofon, és a hangszóró is működik, meglepően jól szól, szóval tudok vele telefonálni. Kinézetre is elegáns. Jár hozzá fém, és műanyag karkötő is. Nem vagyok óramániás, több tízezret nem is adnék értük, de ennyi pénzért ez mondhatni tökélezes. Nyilván a vérnyomás, pulzus, vétoxigén métésnek nem lehet hinni. -
Postas99
senior tag
Vércukormérő óra amit már más is tesztelt aki tényleg cukros.
Minden óra kamu...
-
Danipicur2
tag
Már küldözgetik ennek a videós verzióját ilyesmi csodàk alá.
“ChatGPT vezérelt okosóra” Ha erre felrakták a ChatGPT mobilappját, már túlteljesítették a számításaimat
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Neurotoxin #163 üzenetére
Károly
-
Neurotoxin
őstag
Az androidos WayteQ cuccra gondolsz? Akkor voltam egyetemista, Bog videóját jó néhányszor megnéztem, még KARollyal tesztelte.(Akkor nem gondoltam volna, hogy 5 km-re fogok dolgozni a szerkesztőségtől.) Majdnem vettem egyet, annyira megtetszett. Ha nem arról van szó, akkor nem ide
-
-
-
sfdrakex
nagyúr
-
Buley
újonc
Velem ma szembejött a hirdetés, sajnos nem először. Belinkeltem eme tesztet. Kb. 40 másodpercen belül törölték és tiltottak…
-
Postas99
senior tag
válasz
<Adamsky> #150 üzenetére
dranus youtube oldalán ott van a [körömgombás]video is.
Csak megjegyezném a video megnézése közben eszembe jutott, hogy azzal kezdik a videot hogy öregpapi emberünk arról beszél hogy mutogatja a körömgombáját amit elkapott.... majd néhány perccel később arról beszél, hogy a kezeléstől kigyógyult belőle, És itt álljunk meg egy pillanatra
1, Ha körömgombás vagy nem fogod (szerintem) videózni hogy hogyan néz ki a gombád. Főleg nem profi felszereléssel.
2, Ha már kigyógyultál akkor természetesen örömmel mutogatod a lábadat és a körmödet is- NAA ez pont hiányzik a video anyagból.Ergo nekem az jött le, hogy emberünk lába még mindig körömgombás... mert ugye az operatőr nem kezd el keresgélni és hírdetést feladni hogy körömgombás emebert keresek videózásra..
Szóval erre szokta mondani még a NAV is hogy nem életszerű.Engem ezek a nem életszerű dolgok irritálnak de nagyon. Azt pedig nem tudom elhinni hogy visszafelé forgatták az anyagot.
-
Postas99
senior tag
válasz
<Adamsky> #150 üzenetére
A hivatalos lázmérő pedig 34.6 C fokot mutatott. Ha ennyi a hőmérsékleted már rég halott vagy.
A mysticwatch és a további kapcsolt oldalakon megtalálható telefonszám mindig ugyanaz.
Mint tudjuk az internet [NEM FELEJT] -
<Adamsky>
nagyúr
Belenéztem a "bizonyító erejű" videóba. Az ECG / EKG-hoz nem értek, de mikor a vérnyomást "tesztelik", akkor hót más adat jön ki, mint a felkaros Omron-al. Erre a doki benyögi, hogy ja, igen, mert azt akkor mérték, mikor az utcáról betoppant a beteg, és még "izgult". Szemlátomást még arra se veszik a fáradságot, hogy összevágják rendesen a felvételt. Pulzus vagy vércukormérés nem is volt (ha jól emlékszem).
Szóval lehet tud valamit, de amivel hirdetik, azt biztos nem. -
Nem eszik olyan forrón.
nem várok hooolnapiiig
22 ezer. Csont kopp ugyanaz. Forma, lünetta, minden.
Szíj ugye választható.. dr lumbi ... Sokadik találat lett, de nagyjából ugyanazt tudja mind szerintem, csak a formaterv változatos.
-
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Postas99 #134 üzenetére
"Már 2014-ben is volt róla hír:
[Keresd meg a hírben a nevet kérlek]"
Hát, ha T. D. Dániel ugyanaz a személy, mint a céladatokban, akkor most legalább már elmondható, hogy kevésbé simlis "business"-el próbál érvényesülni, mint 2014-ben
Ügyes nyomozás!#136 Bog
" ... megkeresett és perrel fenyegetett ... " - nem semmi! Van önbizalmuk.
Vagy van valahol egy apró betűs rész, hogy: " ... csak vicceltünk.Be ne vedd, ez egy kamu óra. Egyébként is csuriba volt az ujjaink."
"Ez a Dr. Lumbar vonal is elég izgi, sőt, egy fokkal még izgibb ... " - igen, én is így látom. Azért a Dr. úr (inkább így kicsivel ...), elég sokat kockáztat.
#143 Graphics
"Oh bmeg, ezek szaporodnak.."
Sajnos. Egyet agyoncsapsz egy kővel, és mikor felemeled, akkor - meglepetésedre - kettő szalad ki alóla. -
Oh bmeg, ezek szaporodnak..
-
akaido
addikt
SATM, ezen nevettem a legjobban.
-
-
sonar
addikt
válasz
Postas99 #138 üzenetére
Amikor még "gyári" mérnök voltam sok évvel ezelőtt a következő történt.
Idősebb nénikék a LED-es vonalkód olvasóval masszírozták az ízületüket, hogy az milyen jó rá.
De volt egy nem egészen normális srác az a szájába is dugta mert, hogy a fogtömést is regenerálja.Úgyhogy bármilyen csodaszert el lehet adni.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
<Adamsky> #133 üzenetére
Hát a cikkben szereplő órát áruló cégek közül az egyik megkeresett és perrel fenyegetett. (Innen is üdv, tudom, hogy követed a fórumot.)
Ez a Dr. Lumbar vonal is elég izgi, sőt, egy fokkal még izgibb, mert ez konkrét orvosi funkciót hirdet, ami hatvanszor veszélyesebb, mint egy túlárazott kínai bigyó. De ha azok is be akarnak perelni, akkor kevesebb időm lesz a többi ilyet is felgöngyölíteni
-
-
Postas99
senior tag
válasz
<Adamsky> #133 üzenetére
Kb 3 perc alatt kideríthető adatok, kapaszkodj meg mert le fogsz esni a székről:
A [Tier 1 Capital Kft.]Amire ha rákeresel a nemzeti cégjogtárban
[ITT]
Cégjegyzésre jogosult: Tál Dorián DánielMár 2014-ben is volt róla hír:
[Keresd meg a hírben a nevet kérlek] -
Postas99
senior tag
válasz
Graphics #129 üzenetére
Ne felejtsük el a Booking.com-ot vagy bármelyik másik céget. Az FB-n nics olyan hogy hamis termék reklámozása miatti jelentés? Vagy bámi amivel ezt a reklám hadjáratot le lehetne tiltani?
Amúgy Dr. Anus féle vércukormérős karóra reklámot simán be lehetne jelenteni a fogyasztóvédelemnél, megtévesztés címén. -
-
Postas99
senior tag
válasz
<Adamsky> #120 üzenetére
Nyugodtan.. azért vagyok képben mert jónéhány évvel ezelőtt amikor a szomszédomék a kislányukat szerették volna az elsős osztályban ellenőrizni akkor engem kerestek meg hogy üzemeljem be részükre a Libre-t és még annó én rendeltem nekik külföldröl a terméket is. A telefont is én javasoltam nekik. Azóta képben vannak, olyankor keresnek meg ha új telefon kell és tudni szeretnék hogy melyik az a modell ami nem nyírja ki a szenzort.
Ilyenkor még megkérnek hogy telepítsem fel nekik az xDrip alkalmazást. Ott igazán arra kell figyelni, hogy ott sem lehet a legújabbat feltenni, mert frissítéskor már lehet hogy a libre1-el nem fog az új verzió kommunkiálni.Régebben valami Sony okosórával is próbálkoztak, de ott a régi firmware-t kellett visszatenni az órára mert ott meg az új verzió nem kommunikált már a szenzorral.
A szenzort viszont 14 naponta cserélni kell. Bár úgy tudom hogy van már olyan is ami 30 napig használható. A Libre-hez van olyan karpánt, ami rögzíti az eszközt, nem olyan mint egy leukopolaszt bár azzal is takarva van. Ez kifejezetten úszáshoz és vízhez van kitalálva. Mindez vagy 5-6 éve már...
Azt is tudom beszéltük velük hogy van itthon kifejezetten olyan FB csoport talán 2 is ahol kibeszélik az eszközöket és az olcsóbb beszerzési lehetőségeket is, plusz mindenki beírja a tapasztalatait a használatról.
De keress meg nyugodtan. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Postas99 #119 üzenetére
"Ha cukros vagy ... "
Nem, szerencsére nem vagyok az, de egy jóbarátom kislánya igen. Ezért érdekel a téma, és mert ők annyira nem jártasak a "kütyükben", ezért én szoktam erre-arra felhívni a figyelmüket.
Egyébként úgy rémlik, ők is ezt a FreeStyle Libre-t használják. Nem egy olcsó cucc, de kb. az egyetlen, ami használható. Viszont nem telefonnal olvassák ki (ne kérdezd, hogy hogy, de majd rákérdezek ...). Ezt onnan tudom, hogy ez az NFC-s kiolvasás egyszer már felmerült, de nem volt hozzá megfelelő telefonjuk (akkor talán csak almással működött).
Mind1, majd lehet ezzel kapcs. rád írok privátban, mert érdekelne a tapasztalatod. -
Postas99
senior tag
válasz
<Adamsky> #118 üzenetére
Ha cukros vagy, vagy arra gyanakszol, akkor elmész magad kivizsgáltatni..
Ott a SZAKORVOS, aki képben van ezekkel a dolgokkal, fog tudni neked tanácsot adni, és nem azt fogja mondani hogy a Dr. Anus féle felkarórát vedd meg.... hanem ennél lényegesen relevánsabb információt fog veled megosztani. Hidd el a szakorvosok képben vannak ezekkel, de ők is fogják mondani hogy a FB xxyyy csoportjában és kérdezz körbe mert ott is TAPASZTALATBÓL beszélnek azok akik értintettek a betegséggel kapcsolatban.Amióta az emberek az internetről diagnosztizálájk magukat azóta mindenféle szemetet el lehet adni nekik.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Graphics #115 üzenetére
"Szerintem ez is egy irtózatos atbaszas ... "
Én is úgy vélem. Csak aztán ott van az oldal alján a doki, aki picit még engem is elbizonytalanított. Ehhez képest mi történik egy olyan emberrel, aki tényleg nem követi napi szinten a technológia fejlődését (értsd: nincs képben azzal, hogy mi az amit még a legdrágább órák sem tudnak)?
Szóval, még ha gyanakszik is, a végén azt mondja magában, hogy ha már egy magyar orvos a nevét adja hozzá, akkor csak nem lehet kamu az egész, úgy ahogy van.#116 Bog
" ... szóval rajta van a listámon ... " - szuper! Várom / várjuk a beszámolót. Jó lenne egy kis "oknyomozós" cikk a témában, mert nagyon ellepte a sz@r a piacot, és az érintettek úgy látszik semmitől sem riadnak vissza. -
Postas99
senior tag
Az ismerősi körben van cukor problémás egyén. Konkrétan a szomszédunk lánya, akinek folyamatosan mérni kell a vércukrát.
Ehhez megbízható alkalmazás a [NightScout] és az [xDrip]
Amik úgy működnek hogy [FreeStyle Libre] cuccot kell a testre applikálni, ami egy tűn keresztül méri a vércukrot. Ez pedig NFC-n keresztül kommunikál a telefonoddal. A kiolvasott adatokat pedig a dropbox és egyéb cuccokon keresztül akár több készülék is figyelhet.
Ez orvosilag igazolt értékeket ad vissza, és minden cukorral kapcsolatos FB csoportban is ezt ajánlják mint pontos mérőeszközt.
Természetesen van még néhány orvosilag is elismert gyors és pontos adatot szolgáltató eszköz, de ez a legismertebb.A dokumentációban viszon benne van hogy nem minden telefonnal kompatibilis a cucc, van olyan készülék ami NFC-n keresztül ki tudja nyírni a mérőt. Tehát aki ilyet használ még azzal is foglalkoznia kell, hogy milyen telefonnal olvassa ki az értékeket.
Minden egyéb ráolvasással működő varázs berendezés ami üveges szemmértékkel állapítja meg az értéket egyenlő a kamuval.
Csak segíteni szerettem volna.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
<Adamsky> #114 üzenetére
Ó, hidd el, hogy azt is nézegettem, meg elkezdtem a non-invazív vércukorméréssel kapcsolatos ismereteket is magamévá tenni, meg utánanéztem Illésnek is, meg én is kikerestem Aliról a klónokat, szóval rajta van a listámon, csak az egy nagyobb falat egészségügyi szempontból, ott tökre nem akarok hülyeségeket írni-mondani.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Egy nyilvánvalóan gagyi (ill. kamu) óráért kár volt pénzt adni (és ilyen tesztet írni róla).
Viszont itt van egy érdekesebb termék: Meditime Egészségügyi Okosóra.
Én speciel ebben sem hiszek, de az oldal alján ott mosolyog egy endokrinológus doki, aki (elvileg) minden kételyt eloszlat.
Szóval szvsz. inkább ezt teszteljétek le, ha belefér az időtökbe, és kaptok tesztkészüléket. -
Mondtam én... Nem bírják a kritikai észrevételt, én sem látom őket...
De hát ez csak megerősíti azt a tényt kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk füle mögött vaj van.
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
Update! Úgy néz ki, hogy a Mystic Watch nevű formáció törölte magát Facebookról
-
válasz
Postas99 #106 üzenetére
Ezzel nincs addig gond, amíg nem olyan pofátlan ajánlatok vannak, mint a mystic.
Manapság elkerülhetetlen, hogy be Kínából jöjjön bármi, viszont egy csomó embernek nincs töke meg tőke vállalkozni...
És ezzel nem védem őket, de amikor valaki elkezd egy vállalkozást, akkor profitot szeretne realizni.
Az meg sajnos a jelenlegi állapotot mutatja, hogy nem Magyarország lesz a cégalapítás mekkája... Ez már pár éve látszódik.
-
Mishita
tag
Az hogy orashop.hu-n ez ennyi pénzért van fent mindent el mond számomra erről az oldalról.
-
Postas99
senior tag
Nekem mostanában [Ez a cég] összes reklámja jön fel állandóan, kezdve a mágneses horgászattól, egészen a lebegő földgömbig bezárólag mindent.
A kukacom sem a tóparon akarom lógatni, és földgömbre sics igazán szükségem... és semmi egyéb olyanra ami mágnest igényel vagy azzal kapcsolatos. 6 éves koromban imádtam azzal játszani hogy az asztal lapja alatt húzogattam a mágnes másik ellenpólusát és az asztal felett a másik mágnes mozgott. DE ebből már kinőttem.
Ennek a cégnek az ajánlatai mind megtalálhatóak az Alin és ott mindegyik filléres tétel, amit pedig ez a cég csinál az dettó ugyanaz mint a SATM karóra
Ezeket is büntetném, szintén szlovák cég. -
Bog
HÁZIGAZDA
-
PLaci58
addikt
válasz
User64476 #98 üzenetére
Senki nem állította, hogy ennyi telefon "használatban" van! Nekem 2 okostelefon van használatban és van vagy 6-8 régebbi a fiókban 😀.
Mennyi telefont árulnak magánszemélyek, webshopok, és a telefonos boltokat még nem is említettem, ahol 100 számra lehet készleten bármilyen telefon. -
hankock
tag
válasz
elfelejtette #99 üzenetére
A ksh szerint az ezer főre jutó mobiltelefon előfizetések száma 1041 (2022-es adat).
Kicsit torzítja a statisztikát a smart mérők (villanyóra) száma. Mo-n több tízezer, ha nem százezres darabszámban van sim kártya a mérőkben. -
elfelejtette
veterán
válasz
User64476 #98 üzenetére
"Ha van mondjuk 4-5 millió okosteló használatban"
A ksh szerint az ezer főre jutó mobiltelefon előfizetések száma 1041 (2022-es adat).
És mivel hazánk lakossága 9,6 millió fő, ez pont 10 millió előfizetést jelent.
Kérdés, hogy hányan használhatnak butatelefont, illetve 2 előfizetést 1 készülékkel, de szerintem az a 4-5 millió simán lehet akár 6-7 millió is. -
User64476
őstag
Ez tök érdekes, tudsz még róla kicsit többet mondani? 2,5 millió mindenféle márkájú készüléket összesen? Csak ez az egy webshop állította magáról vagy ez a teljes országos értékesítési szám? "Kínai webshop" úgy értlemezve hogy kb. Banggood vagy mint a harmadik legnépszerűbb mobilgyártó itthoni hivatalosak tűnni próbáló boltjai közül az egyik? Bevallom nagyon magasnak tűnik nekem ez a szám, de ha van mondjuk 4-5 millió okosteló használatban és folyamatos a cserélődés és ez a kontakt egy nagyker akkor végülis lehetséges.
-
hankock
tag
Készülhetne egy nagy teszt az okosórákról.
AW, Samsung, Garmin, Amazfit, Noname stb., hogy melyik mit mér egy adott emberen, egy adott időszakban.
(alvás, lépés, kalória, véroxigén (amelyikben van) pulzus stb.) -
Neurotoxin
őstag
A "túlárazott márkás cuccok" árában az innováció, fejlesztési költség, anyaghasználat, szállítás és marketingköltségek húzódnak meg. Amit utána a kínai gyártósoron megpróbálnak reprodukálni "csökkentett műszaki tartalom" mellett. Minden topikban van valaki, aki "tudja a megoldást". Már le sem merem írni, hogy Apple cuccokat használok, mert le vagyok hurrogva, hiszen roboték tudják ugyanazt tizedáron...Almát, körtével kategória. De sfdrakex #55 már leírta a lényeget.
-
myckey
veterán
kész ez a cikk
annyit ér ez az akármi ketyere, mint ez a komment -
-
yanna
addikt
Simán vennék ilyet, amennyiben tudná a jövő heti lottó nyerőszámokat.
-
Hermina B hány családot tönkretett…
Ugyanez megy most vácon a törökhegyen a kis garzonokkal isNem véletlen, hogy nem adjàk át azokat a házakat.
Azóta a 6-7 év óta háromszorosáért el lehet adni.
Sokan kiugranak a buliból aztán lehet zsíros haszonnal tovább értékesíteni az új cég neve alatt.
És jogilag nem tehetsz semmit. -
-
-
xcsabo
senior tag
Szeretem én a viccet, csak nem értem
-
válasz
t72killer #76 üzenetére
A kereskedelmi haszonkulcs tudtommal nincs törvényileg korlátozva (kéne...)
No plz, az emberi hülyeséget ne paternalizmussal próbáljuk meg kezelni, mert attól csak még hülyébb lesz, aki arra hajlamos. Inkább megfelelő dokumentációt / tájékoztatást kellene előírni - ez önmagában nyilván nem megoldás, csak egy első lépés. Egy AI (vagy "AI") asszisztens pl. tudna vele dolgozni.
A cikket köszönjük, szórakoztató volt
Emellett nosztalgikus érzéseket váltott ki, visszaemlékeztem az első Kínából rendelt okosórámra, amelyik szimplán kétfelé esett, amikor kihúztam belőle a töltőkábelt
-
gombasm
aktív tag
A Vivoactive 4 nálam sem jött be, a GPS valóban gáz volt, a pulzus többé-kevésbé jól működött, nehezen tudtam eladni...
Volt egy Fenix 3 -asom (abban nincsen érzékelő, csak pulzuspánttal működik) - nyilván más kategória (Garminon belül is legalább kettővel feljebb), a GPS hibátlan volt, csak a pulzuspántos macera miatt váltam meg tőle (minden nap viselni szeretném napközben az órámat). Most egy Forerunner 55 van, ami Garmin, ez hibátlannak tűnik pulzus és GPS szinten is.
Az Amazfit viszont meglepően jó: egy T-Rex pro -t sikerült használtan vennem, hihetetlenül jó mind a GPS, mind a pulzusmérés, a ZEPP is rendben az akkuhasználat pedig: jelenleg 78% és 5 napja volt feltöltve...
Nem csoda, hogy a Galaxy Watch 4 classic a dobozában maradt (egyelőre).Ez a csodaóra nekem is jött már szembe, többször jelentettem a facsén, hogy átverés, nem sok eredménnyel.
Érdemes lenne azokat a hirdetéseket és órákat is tesztelni, amelyeket azzal hirdetnek, hogy nemcsak vérnyomást, de vércukrot () is mérnek a csuklón. Mostanában ilyeneket látok, egyre többet.
-
Usgyi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #80 üzenetére
Sajnos teljesen igazad van
A szemetet is simán el adják egy vagyonért.
-
-
Usgyi
aktív tag
Ezért veszem inkább a drágábbat. Köszönöm a tesztelőnek, hogy hajlandó volt kínlódni vele, hogy másnak már ne kelljen...
-
-
Nem tudom, hogyan lehetne ezeket megfogni. A kereskedelmi haszonkulcs tudtommal nincs törvényileg korlátozva (kéne...), egyszerűen az árbevétel után kell adózni. Kínai import esetén még azzal is takaródzhatsz, hogy dehá' minden 3. selejt, itt meg garit kell adnod a csóri vásárlónak, miközben a gyártó lesz.rja a fejed.
Egyébként igen erősen kétlem, hogy egy "zepter lámpa" behozatali/gyártói ára a 90es években 80eFt lett volna (szülőfalumból több idős vett ilyet a ládafiából minden megtakarítást összekotorva). Lehet rossz példa, nem néztem utána az eredetének - de mérnöki szemmel vmi hiperprimitív, max 40$ anyagköltségű cucc a szerkezet. -
Hobbbyt
őstag
válasz
blackmoto #68 üzenetére
Hmm.. jobban végig böngészve a linkjeidet, van olyan óra ami kifejezetten tetszik.
Nyílván a "magyar" Everwood™ története ordas nagy kamu, de ha végig nézzük a feltételezhetően valódi gyártó "BOBO BIRD" ali-s árait plusz felszorozzuk az áfával, akkor olyan 20-30%-os árréssel árulják. Ez sok, de nem kiemelkedően nagy árrés. Itt az árakkal komoly baj nincs, inkább a mögöttes mese az ami miatt bicskanyitogató. Szerintem. -
moleculez
veterán
Anyám FB-ja van tele ilyenekkel, meg autófókuszos szemüveg (lézerrel vágva van az üveg ám) (komolyan), gerincproblémát javító cipőt, és összehajtható telefont (100€ helyett 76€)
Plusz készletkisöprés végett egy egész raklap elektronikai cuccot 2000HUFért.
Ezt kellene a NAV-nak üldözni, aztán pár tényleges pihenő után elmenne a kedvük.
-
Zsoxx
senior tag
Az még érdekesebb, mikor tavaly év vége felé Youtube-on hirdettek olyan okosórát, ami non-invazív módon képes vércukorértéket mérni. Több hongkongi cég reklámozta. A vicc az, hogy még nem is létezik ilyen technológia.
-
-
Redneck
nagyúr
Szomorú hogy az emberek nem tájékozódnak, és ilyeneket gyarapítanak. Nekem is van olyan ismerősöm, akit nem érdekel hogy kettes, vagy hármas szorzóval vesz valamit ilyen majmoktól. Nem értem.
Anno a logout blogomon, hasonlóan méltattam egy fixen sz*rházi, az ügyfeleket átverő építési vállalkozást. Kaptam üzenetet a gépháztól, hogy vegyem le, mert a Herm...aB... Kft. ügyvédjének nem tetszik a nyilvánosság és az igazság.
-
-
Hobbbyt
őstag
Akkor ez most egy csalÓra?
-
blackmoto
senior tag
Épp ma találtam rá erre a hasonló "üzleti modell" alapján létező "csodára".
[link] Idézem a weblapról: "Az EverWood™ nemcsak egy fa karórákat gyártó cég." Állítólag magyar cég...
Az Everwood™ története: [link]
Itt is fasza dolog a marketing... Ekkora ordas nagy hazugságot. Plusz a nagy zöld hozzáállás.
Alin a kollekció: [link]
Aztán kezdett gyanús lenni az egész, és a Google képkereső funkciónak hála 5 perc alatt találtam még durvább dolgot:
[link]
Hogy én miért nem születtem ilyen szarházinak, hogy nyugodtan tudnék aludni ugyanezt művelve.
Az egyedi felirat volt ahol nem egész ezer Ft-nyi összeg volt/per db.Szerk.
Érdekes a tulajdonosi háttér is pontosan ilyen jellegű ennél a cégnél is, mint a 67-es hszben mutatott. -
Na megtelt a Facebook reklám panel az összes hasonló oldallal.
Csak most 20 ezer...Horst Fuchs hiányzik még kicsit...
Azt hagyjuk is hány cég fut ezen a címen...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Alapvetően igen, a 30k darabszám szépen összejön néhány év alatt, plusz a hirdetések alatti kommentszámot is látva (több ezer) nem elrugaszkodott. Egyszer egy kínai webshopos kontakt elköhögte, hogy mennyi a napi forgalmuk csak Magyarországra és majdnem félrenyeltem egy kiflicsücsköt.
(2,5 millió okostelefont adnak el évente hazánkban, csak a miheztartás végett...) -
hmm, eléggé lassított kalapácsot még egy tojás is kibír
.
Amúgy ezek a kínai remekek a törésteszteket még épp meg szokták ugrani, a csuda "strapatelóikról" is találni nem eladói-kereskedői videókat, hogy van bennük anyag. Vízállóság már neccesebb, a hivatalos tesztpéldány persze lemegy a búvárral 15méterre, aztán 10ből 2 csóri vevőnek meg szimpla pocsolyába esve vagy kézmosáskor beázik.
-
Ricardo
titán
Törésteszt?
Egy lassított videó arról, hogy bírja a kalapácsot.
Ha egy éppen teszt alatt álló telefonnal rögzíted, akkor annak a tesztjébe is bekerülhet a kamera részhez (ilyen lassított videót készít), így amellett , hogy látványos még gyakorlati haszna is lenne a performansznak -
Ez így komolytalan, írsz valamit , semmi, ami alátámasztja ezt az állításod, csak hogy töredéke, majd utána inkább elengeded...
Oké 380 ezer, mi a beszerzési ár, ami ennek töredéke?Hogyan szerzik be fele alatt? Mikor a dollár ára is több mint a fele? 799$ nettó 285 ezer... + Áfa, majd az Apple odaadja féláron a kereskedőnek , amikor a saját shopjában ennyiért eladja.. hűha
Nem kevered az előállítási költséget a beszerzési árral?
Te szerinted az Apple a saját hasznát odaadja a kereskedőnek inkább? Ugye nem kereskedelmi területen dolgozol?Oké én spekulálok, de légből kapva bemondtál egy olyat , hogy feléért beszerzik, erre aztán semmiféle konkrétumot nem hoztál...
Ez így szerintem hülyeség , de majd megcáfolnak. Szerintem nincs ilyen, amit te írsz, hogy a feléért szerzi a kereskedő az Apple óráit...
-
Eniko89
tag
Ezt tényleg magyarázni kell?
Szerinted a 400 ezres almásórán keresnek 50 ezret (-adók),
mert mondjuk 350 a beszerzési ára?Simán a fele alatt van vagy még lejjebb. A túlárazott "márkás" cuccok
pont azért vannak, hogy a pénzes majmokat lehúzzák.Elengedtem a témát.
Ja, rossz helyen keresed.
[link] Van bőven belőle.
-
Mennyi?
akkor ha belekezdtêl , súgd meg.
A töredéke nem túl pontos, ha van erre vonatkozó számadatod, írd meg, mert enélkül hiteltelen kicsit, és csak dobálod a megfoghatatlan számokat. ( Ne így érvelj)
Mennyi tehát a 400 ezres almás beszerzési ára? ( Keresem a 400 ezres modellt a piacon jelenleg)
Mennyiért lehet beszerezni töredék áron?
Gondolatolvasasban nem vagyok jó, így hogy mire gondolsz telepatikusan se menne.Írd le.
-
Nem ez a lényeg.
Melyik cég csinálja azt, hogy 6 ezres órát 30 ezerért ad? A két említett.
100 ezres órát 400-500 ezerért? Milyen több százezres órát adnak ekkora haszonnal?
Te miről beszélsz?Kezd valami félremenni itt.
Nekem minden megvan,😀 teljesen tisztában vagyok a piaci helyzetekkel , de most behoztál egy más témát, csak nem értem miért?
Hagyjuk a fenébe, már idopazarlova vált. Zárjuk le. Kérlek
Ebben nincs több, nincs igaza senkinek.
-
sfdrakex
nagyúr
Lehet kamu, de azért 30 ezer nem olyan nagy szám. Rengeteg tudatlan ember van, aki “tudja”, hogy az Apple/Samsung az túl árazott sz@r, mikor a neten töredékáron (30 ezerért) megkapja ugyanazt. Akik elhiszik a lájk/megosztásért nyerhető autót házat. Állás hirdetésre úgy jelentkeznek, hogy oda írják: érdekel….
-
Hagyjuk
. Neked van igazad. Én ezzel nem futok tovább.
Az eddig 600 millió forint nyereség. Bőven beleférne, ( ha igazvolna..)ha ezt magyarországi székhellyel és adózással csinálnák, de a Mystic Watch nevű formáció mögött szlovák cég áll, a Gizmoo nevű banda pedig szlovénÉrtsd miért üti ki egymást a dolog... Tehát nem akkora biznisz, mint amit állítanak...
Ezért volt az osztás szorzas, remélem így megvan. Kiragadtal egy részt, de egyben van értelme. Pusztán feltételezés, nem tény.
-
Eniko89
tag
"...vagyis darabján lehet keresni 20 lepedőt. Az eddig 600 millió forint nyereség."
Ez nem irónia, ez tényként közölt számadat.Senkinek sincs fogalma a tényleges eladás számról,
de abban biztosak lehetünk, hogy a "30.000-en rendeltek" az kamu.
Ez pont olyan mint az "utolsó lehetőség" vagy az "utolsó darab".
De még idesorolhatnám a "7245-en érdeklődnek a termék iránt"-ot is.Volt már olyan esetem, hogy iróniát használva fejeztem ki magam
és a lángész megsértődött, mert pont akkor nem értette. -
embe
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #23 üzenetére
Köszi az infót, a tippet!
A feleségemnek keresgélek olcsó órát, értesítéseket tudjon, és lehessen vele telefonálni.
A jelenlegi Honorral nem lehet telefonálni.Ez az óra kompatibilis Iphonnal?Igen. -
The End.
Az egész teszt a termék és árának megkérdőjelezéséről szól, szerinted akkor ott az a matek azért van, hogy Te is megmagyarázd a semmit?
Nem igazán. Ha majd kijön a videós anyag nézd meg azt is, és érteni fogod miről beszéltem a szkeptikus hangnemmel megírt cikk kapcsán.
Nem érdekel, hogy nem érdekel az irónia. Anélkül az élet nem ér túl sokat. Bocs, most cinizmus vegyült bele.
Elolvastad, felnőttként megértetted miről volt szó. Az edukálás volt a célja a tesztnek. Remélhetőleg az ment.
-
-
vilmose33
őstag
Köszönöm
Nagyon jó lett a cikk. Sajnos már kolléganőm belefutott vércukrot is "mérőbe"(még egyik sem tud!), szerencsére megkérdezett.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Neurotoxin #43 üzenetére
Pont ez a baj ezekekkel a szutykokkal, h nemhogy nem pontosak, de még akkor sem jeleznek abszolút semmit, amikor tényleg kellene! (pl. a már alább is berakott saját tapasztalat)
Ezért rosszabb, mintha nem is lenne, mert fals megnyugtatást adhat. -
judas13
addikt
Kettő lett, maradhat?
Nincs rajta mikrofon, hangszóró és kijelző meg benne működő akkumulátor. De legalább drága!👍 -
Édesanyám nagy várakozással rendelt egy ilyet, pont vérnyomásmérés miatt. Az első okosórája volt. A tesztben írtak szerint " működött" . Nagyot csalódott benne, ráadásul lemerülés után már fel sem lehet tölteni. Pont arra volt jó, hogy soha többet ne merjen venni semmilyen okoskütyüt.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Alchemist #36 üzenetére
Persze, tisztába vagyok én is, hogy ez a gyerekjáték kategória. Komoly teszteken kellene átnyomni ezeket a vackokat, hogy a kapott értékek használhatóak legyen. Nem kellene tűpontos értéknek lennie, de ha jelezne, hogy "baj van" egy fokkal előrébb lennénk az idős korcsoportnál, ahol használni szeretnénk (ide tartozik a vércukormérés is).
@PLaci58: Egyetlen haszna ezeknek a csuklós kialakításoknak, hogy a mandzsettásnál sokkal egyszerűbben felhelyezhetőek. Ha nagyon kiugró az érték, akkor lehet a felkarossal utánmérni. Egyébként én is az Omron-ra esküszök. (Jó lenne a visszakereshetősége a mért értékeknek, ezidáig az iHealth termékekkel próbálkoztunk, több-kevesebb sikerrel.)
-
"Persze kínai WeChat és KakaoTalk az tökre van."
Ja, gondolom arra a piacra készült. És ott kezdődik, hogy azt a kínai appot a fene tenné fel a telefonjáraBTW vérnyomás; el akar adni az ember egy vérnyomásmérőt alkatrésznek (nyilán bagóért), és simán törli több oldal is a hirdetést, amiben le van írva, hogy falsot mér, kijelzőt lehet belőle kitermelni, meg ilyesmi.
Újként árulva meg nem gáz a félremérő vérnyomásmérde -
domerator
veterán
Nemcsak ez az óra lepte el a fészbukkot... 20-30ezerért vehetsz lézerhegesztő apparátot... ami alsó hangon amúgy többszázezer, de inkább millió feletti kütyü.
Ennek az órának sajnos tényleg a tájékozatlan, jószándékú (ajándékba) emberek esnek áldozatul és tényleg büntetni kellene... -
-
rep3at
őstag
A szegény emberek átverésével lehet a legjobban keresni (pláne itthon ahol belőlük van a legtöbb). Azt se felejtsük el hogy ezek az emberek nagy általánosságban nem a diplomások közül kerülnek ki.
Noname gagyit én még 6ért sem vennék, egyszerűen szégyellném hordani. Inkább gyűjtök kicsit többet vagy veszek használtan.
-
PLaci58
addikt
válasz
Neurotoxin #34 üzenetére
Még a csuklós vérnyomásmérők is a saccolás kategóriába esnek. Pontos értéket felkarossal lehet csak mérni.
-
Alchemist
addikt
válasz
Neurotoxin #34 üzenetére
Intenzív mozgásnál még a pulzusmérés is problémás lehet, Polar óra H10-es mellkaspánttal is rengeteg zajt szedett össze, de a PPG-s megoldások se jobbak (pontos HRV-re nem igazán alkalmasak).
Kontrol mérésnél a 3 elvezetéses Holter a fentieknél jobb volt, bár az se volt tökéletes, de a szoftverben legalább lehetett látni a PQRS komplexum torzulásait.
Vérnyomás és társai (hiteles értékeket várva) a cirkuszi mágia kategóriába tartoznak az okosórákon. -
Neurotoxin
őstag
Járt a cégnél egy elviekben vérnyomásmérésre is alkalmas, hasonló "kategóriájú" óra. A "funkció" úgy volt előhívható, ha lecsatoltad a karodról és a hátlapon található 2 fém lapocskára helyezted az ujjbegyedet. "Valami" eredményt mutatott, ami biztosan nem volt összeegyeztethető a valós vitális értékekkel.
Tavaly egy hirdetésben, szembe jött velem a YouTube-on a Huawei, elviekben vércukormérésre alkalmas órája a Watch 4 Pro [link] . Még meg is kerestem a hivatalos magyarországi képviseletet, akik megerősítettek, hogy valóban tudnia kellene a funkciót, de egyelőre még Európában nem elérhető (nincs engedélyezve).
-
Fú. De kiakadtam ezen fraszbukon....
Azt a szar marketinget , amit eltoltak ott...
De engem le is tiltottak,🗡️😅 mert nem találom már őket... Szarrago banda.
Vagy megszűnt az oldal... -
válasz
pauliboy23 #28 üzenetére
És a visszajelzések ahelyett, hogy beírnák mekkora ordas kamu az egész, ott tapsolnak 4.84 ponton az 5ből. Konzumidióta a köbön világban élünk.
-
csonkadavid
tag
A temu új felhsználóknak 2000-ért adja ezt a kacatot.
Durva dolgok ezek. -
hankock
tag
Az AW8 a véroxigént 86-100% között méricskéli.
A csukló felébresztés sem megy 10-ből tízszer.
Azt meg hogy a lépésszámlálás, távolság mérés, pulzus mérés mennyire pontos, nem tudom, mert nincs mivel összehasonlítani. Nyilván a kültéri távolság mérés jó, mert azt a GPS alapján ki tudja számolni.
Cserébe 200+ volt az ára és naponta kell tölteni.Akinek pontos mérés kell, mert beteg, az vegyen
orvosicéleszközt. -
pauliboy23
senior tag
Karácsony előtt...
-
elfelejtette
veterán
válasz
Pro Koryak #26 üzenetére
Arany málna díj? [link]
#28 pauliboy23: Az az 59980 még viccesebb... Ja nem. -
Pro Koryak
addikt
Plecsni nincs?
-
vegyszer
addikt
Anyósom olyan "okosórát" kapott 30-ért, ami bőrön keresztül mindent is tud mérni, pl vércukrot... Velem kerestette benne a funkciót. Valahogy nem lett meg.
-
SkyLine3000
addikt
Pár hónapja vettem egy Redmi Watch 3 Active-ot 15000 pénzért. Minden értesítés megjön, stabil a bt kapcsolat és elég messze hord. Lehet vele jó minőségben telefonálni, óráról 10 elmentett számot hívni. Gps hiányában is elég pontosan méri a lépéseket. Legalább 2 hetet simán bír az aksija. Óra módban 3 hét is simán megvan. És persze ott van a sok egészségfunkció, stb. ami különösképp nem érdekel, csak néha próbálom ki őket. Ennek fényében a tesztben szereplő hulladékért pénzt nem adnék.
-
Én egy Haylou LS09-et vettem újracsomagoltként 10.000 Ft körül.
Működik a gmail, messenger jelzés, az akksi nagyon jó (kijelző csak értesítéskor és gombnyomásra van állítva).
Jó, nem használom edzésre, de igazából értesítés miatt vettem hogy jelezzen ha jön valami értesítés... -
SirRasor
addikt
Nem védeni akarom, mert egész hosszan tudom szidni a garmint is a sok üzleti mocsoksága miatt, de most egy lassan 5 éves fitnesszóráról beszélsz.
Én Venu SQ-val szálltam be és konkrétan soha, semmi bajom nem volt vele egy röpke 2 éves időszakban (családban volt még2). GPS néha (20-ból 1-szer) 1-2 perc alatt talált jelet, de általában 10 másodperc alatt volt. HR pontosság is rendben volt ~15 másodperces késéssel, ami a mai napig egy jó érték, pláne csuklón. Elevate v3-at nagyon eltalálták.
Most egy FR255-öt nyúzok és valami brutális. GPS max 3 másodperc alatt talál jelet és eszméletlen pontos még a sima GPS módban is. Üzemidő ~15-18 nap, kijelző szép, gombok jó kattanósak és akciósan volt 100k. Mivel MIP, nem kell csuklós ébresztés, de esti futásoknál csuklómozdulattal kapcsolja be a háttérvilágítást: 100/100, mindig működik.
20k-ért kapott kislányom egy AmazFit Bip 3-at (volt már előtte AmazFit Bip U-m) - ja ennyiért GPS is van benne és rendben van a pontossága - elvittem egy 10k-s futásra és a csuklós ébresztés minden harmadik mozdulatnál nem működött. Viszont az üzemideje is nagyon jó; szerintem jelenleg 20k alatt nincs ennél jobb márka, ami ad is valamit. -
Megnyugodtam, hogy bőven van még szabadidőtők.
-
válasz
t72killer #13 üzenetére
Kieg: <fél éve nálunk megtört a jég: az egyik budget szolgáltató, a Lyca véégre kínál eSIM-et == véégre lehet pl egy normális csamcsung LTE órát viselhető telefon üzemben használni normális havi ktg mellett. (a lyca-nál az EU-roamingot is tartalmazó, órának elég 1GB-os csomag havi 4 font)
-
PLaci58
addikt
-
Postas99
senior tag
Bog először is köszönet a tesztért, és külön köszönet hogy végig vitted magad rajta!
Amúgy megjegyzés, ha megint lenne egy videós kontent erről a cuccról mint annó a hüvelymatyi féle telefonról, akkor annyival lennél előrébb hogy aki rákeres erre a cuccra annak fel fog jönni találtban is ergo:
1, Talán hasba tudod akasztani a kamu webshoptermékeket árulókat
2, Megint lesz egy többszázezres video ami mégjobban megtolja a Mobilarénát
3, Tudom hogy ez baromi sok időt igényel, de talán elégtételt tudnál venni és talán tán más szerv is felfigyelne az ilyen terméket áruló webshopokra.
4, Random Jenőné is talán tájékozódna nem csak a f.szbúkról.Most örülök qrvára hogy nem jön velem szemben soha ilyen szemét áradat.
Amúgy amikor jelezted hogy fogod tesztelni a kamu órát, utána néztem én is alin C20 vagy C20 Pro néven futó modelleket láttam ami detto ugyanez volt. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Öcsielvtárs #12 üzenetére
Én is arra jutottam, hogy ez így max 6k-t ér. De nem 30-at.
-
Továbbra is 5D sakk egy gyerekeknek használható fizikai nanosim-et megevő hangszórós-mikrofonos-gps-es óra. LENGYELORSZÁGBÓL sikerült egyet szerezni a nagyfiamnak ismerősökön keresztül, az ottani mediamarkt árulta bemi sport márkanév alatt, kb alis árszintre akciózva. Anno az alit+ebayt+amazont is átnyálaztam, ennél csak jóval gagyibbak voltak kazalnyi negatív feedback-el, ennek a tesóját meg nagyfiam lengyel kisbarátja 2éve hordja nap mint nap.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Ugyan már, több mint két éve vettem egy (rászitázva) Blitzwolf BW-GTC "okos"órát. Nyilván mindent is mér, nyilván mindent rosszul. De. 3 hetes! az üzemideje (10 napot ígértek) még mindig, szépen rezeg ha hívnak, kiírva a hívó nevét (nekem ez fontos volt, BKV-n nem mindig hallom/érzem a telefont, és kezeli a hívást) sms, messenger üzenet átjön, valóban tud kihangosítva telefonálni, vezérli a zenét (nem kell a Blahánál elővenni a telefont) stb. 6e volt, nekem megérte.
-
Neurotoxin
őstag
Akkor se láttál bele a kacatba, most sem, de már megvan a tapasztalatod, hogy meg se "hallgassad", hogy mit szeretnének. Az a szomorú, hogy az összes, több kereskedőt magába foglaló webshopok (pl. Emag...és társai) beállnak ezen silány termékek mögé és adnak helyet forgalmazni ezeket az ipari hulladékokat a cikkben szereplő, többszörös áron. Mindezt úgy (saját tapasztalat), hogy az eredeti(!) transzport láncban szereplő összes köztes csomagpont matricáit tartalmazó dobozt sem restek kicserélni, még az is látszódik, hogy Yang egy bukaresti depóba küldte, majd onnan ment tovább a megrendelő címéig.
@Silenzio: +1. Hiába zárom be a FB-on, újra szembe jön. Miért engedik?
-
Silenzio
addikt
Nyugi, Garminnál sem működik mindig. Az Amazfitem ebben megbízhatóbb. Nekem egyáltalán nem a minőség jut eszembe a Garminról. Vivoactive 4-esem volt, a pulzust állítólag alámérte (ez nem biztos), GPS-t találnia sokszor 3-5 percbe tellett, Edzés közben nem mutatja az időt (WTF), egy kiadós maszturbálással megvan a napi előirányzott lépésszám fele. A legjobb az volt, amikor egy túra során letáboroztunk, mert elromlott az idő. Konkrétan egy erdei büfé előtt ültem, sört ittam és láncdohányoztam, miközben az óra szerint folyamatosan gyalogoltam, egy óra alatt meg is lett a 300 méter. Vicc. Az Amazfittel kevesebb a bajom.
Amúgy nem lehet ezeket feljelenteni? Oké, szlovák cég, de közönséges csalás, amit tolnak. -
Degeczi
nagyúr
Hja, amíg a "bekalibrált" érték körül van a tényleges, mert mindig azt hazudja...
-
bollokcs80
Korrektor
Akciós csomagban még nagyobbat menne a 14.000 forintos Hauwei Mate 40-el. Nagyon jó cikk, jókat röhögtem rajta.
Amúgy 30 körül már bőven vannak értelmes ajánlatok is Amazfit/Redmi stb. vonalon, de a többség ezekről sajnos nem tud. -
Pirosász
aktív tag
Semmi újdonság!
Ha belegondolunk ez régen a házalás volt. Valami bóvlit sokszoros áron árultak, mindent ráhazudva. Pl. a kínai késkészlet németnek eladva.
A technológia fejlődésének hála, mostmár otthonról lehet házalni. -
Degeczi
nagyúr
Mondjuk a vérnyomásmérés Galaxy órán is hasznavehetetlen parasztvakítás.
-
scyllarus
veterán
Mivel Random Gézánénak már elmondta az unoka, vagy a fia, hogy 6.000 forintos szemetet ne vegyen, ezért szegényre rásózzák ugyanazt 30.000-ért mert így már megveszi.
Nekem ez pont nem jön szembe, de mindenféle vérnyomásmérős más kacat jön. Ha szóvá teszem, eltűnik a komment, én jelentgetni szoktam lelkesen félrevezetés vagy csalás címszóval. Legutóbb "Garmin okosóra"néven hirdettek ilyet, azt a Garmin Magyarországnak küldtem el, hátha lépnek rá valamit. -
SirRasor
addikt
Jó cikk, élvezet volt olvasni
Az évek alatt annyi bölcsesség ragadt rám, hogy:
-Ha olcsó kell, akkor AmazFit (azoknál se mindig működik a csuklós felébresztés..)
-Ha jó kell, akkor Garmin
-A kettő között van használt Garmin -
Lomha 8V
addikt
Én is mindennap látom ezt a szemetet, köszi, hogy megkínoztad magad vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Blackhawk és Mystic Watch néven is hirdetik a közösségi médiában ezt a terméket. Töredékáron rendeltük ugyanazt Kínából, olyan is.
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest