- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerti008
aktív tag
válasz
Norby-007 #37774 üzenetére
En most vettem egy lezerfej hibas Pioneer BPD-450-et, csak DVD-t jatszik le lemezrol. De azt ugy hogy az allam leesett amikor elosszor lattam a kepminoseget. Az amerikai verzioju 480 soros Nanny sorozattal csodat tett. Viszont remekul jatsza bluray ISO-t USB-rol de akar halozaton is.
Rendeltem egy fejet hozza, hatha..... (ha nem sikerul a javitas akkor a DVD lemezek lejatszasa miatt is megerte mert szinte ingyen volt)
Arra akartam celozni, hogy ha eleg olcson jutsz hozza remek 3D player lehet, de csak sajat felelossegedre.. -
kerti008
aktív tag
válasz
Norby-007 #37694 üzenetére
Amikor a Skybox megunta a "keregetest" egy rossz pillanataban leirta hogy nem tervezi a 3D bluray lejatszast sem 3D ISO tamogatast mert jogdijat kellene fizetnie illetve amugy kevesen hasznalnak ki ez a lehetoseget. Ezert nem vettem meg a progit de sajnos mire ez a hazugsaguk kiderult mar epitettek egy eros felhasznaloi bazist. (mert elotte evekig igertek kulonbozo forumokon a tamogatast)
A projektorod miatt irigyellek, En is tervezem a 3D vetitest 2 db projektorral meg HTPC-vel. Ennek az az elonye hogy nem kell draga 3D szemuveg csak az egyszeru kek-piros mint a moziban.Projektor mellett a VR 3D filmeknek nincs jo minosege csak szukseg megoldasnak jo.
De addig marad a PS4 VR mert olvasom hogy a PS5 nem tamogatja a 3D filmeket. -
barcalaci84
őstag
válasz
linkelj már egy ilyen hazug leírást
szerintem sehol se olvashattál olyat h a skybox (vagy bármelyik másik vr player ) lejátsza a blu ray iso-kat vagy lemezeket...
ott a leírás h lehet blu ray 3d filmeket nézni VR-ban
ha szaggat nálad akkor 2 dolog lehet:
1.rosszul csináltad meg...
2.gyenge a géped hozzá...a monitoron nyilván mennie kell a filmnek , hisz a megoldás lényege h a monitor képét tükrözöd ...(aminek mondjuk nincs igazán erőforrás igénye)
-
a2d2
addikt
válasz
Ha van otthon projektorod akkor szerintem túl sok energiát ölsz bele a VR-os videonézésbe.
Nekem is van projektor, a Questben a kép nagysága meg az élmény jó lenne, de a képminőség sajnos elmarad a projektortól. A felbontás még csak-csak jó lenne de a lencse miatt nem homogén a kép, zavaró a godray, ...
Ja és sima 2D mkv-t néztem rajta, ott nem feleződik le a felbontás, de projektor után nem rohanok hogy filmet nézzek benne. Utazáshoz, szállodába jó, illetve ha nincs projektor, akkor is jó móka. -
kerti008
aktív tag
válasz
Norby-007 #37614 üzenetére
Nekem az eredeti, gyari 3D bluray lemezeket lejatsza a PS4 a PSVR headsettel. A Media Playernek kell fent lennie amit persze egybol letoroltem amikor megkaptam a PS4-et.
Aztan ujra le kellett tolteni amikor megjott a headset. A PS4 az 1.75-os firmware-tol kepes 3D-t lejatszani tv-n es a 4.50-tol PSVR-en is. Az osszes gondom csak annyi hogy az Avatar 3D lemezem meg van repedve kozepen es egyedul ezt nem hajlando lejatszani mikozben a PC-mben a bluray olvaso m is siman olvassa.
-
a2d2
addikt
válasz
Norby-007 #37555 üzenetére
Ez most nem egyértelmű nekem. "egy hete ssd-t cseréltem és a lapozó file-t 0-ra állítottam" - szóval a 0-val volt a gond? Ha igen akkor most mekkorára állítottad?
Csak mert mióta feltettem Linket fix 3664-re azóta előfordult hogy a Subnautica csak úgy kilépett a játékból. Szóval érdekelne a dolog.
Na ránéztem, nekem 20GB van az SSD-n és eddig jó volt minden.
Felteszem 30-ra próbaképp. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Norby-007 #37532 üzenetére
Tippre a gépeden fut valami okosság.
Már az is csökkenti az fpst, ha a böngésző van nyitva az asztalon, főleg ha mozog is valami (pl gif). Amikor elindul az Oculus program, akkor én még külön kiszoktam lépni az asztalra, hogy kis méretre tegyem vagy átváltsam a kezdőlapot (ahol mozgatja az ajánlatokat).De már te is leírtad memóriaproblémád van. Vagy hibás a memóriád vagy valami megzabálja, erre mi nem tudunk semmit mondani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest