- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HatalmaGalus
kezdő
válasz
height #46912 üzenetére
Én is jártam már így. Szerintem nem megy le mindíg off-ba, lehet belekalimpálunk a jelenlét szenzorba agy nem tudom. Nekem a power gomb hosszan nyomása (addig amíg kikapcsol, tehát, amikor feljön a kérdés akkor sem engedem el, hanem megvárom, amígy teljesen kikapcsol) vált be. Azóta nincs ilyen gondom.
-
Raymond
titán
válasz
height #35245 üzenetére
A szallitassal meg nem volt gondom naluk. Vissza nem kuldtem meg soha semmit igy ahhoz nem tudok kozzaszolni (mas mar igen a topicbol) de olyan volt hogy valami kesve jott meg vagy nem tudtak megmondani hol van es kuldtek masikat. De nem draga termekrol volt szo igy ez nem mervado. Az Amazon gari es egyeb csere intezesere viszont nem szok panasz lenni.
Ez igy megint kezd nagyon Amazon temaba menni es a topic gazda durcas lesz
Van Amazon-os topic, ott biztos van tapasztalat eleg ezekkel.
-
Raymond
titán
válasz
height #35227 üzenetére
Az IT, ES, FR Amazon oldalakon van 256GB-os 449-ert Nov 23 es Nov 25 szallitassal peldaul.
Szerk: latom a a Scan-el is van. A 64GB alltalanosan hianycikk. Oszinten szolva elnezegetve ma a 64GB Quest 1-emen az ures helyet en azt hiszem a Quest 2-bol mar a 256GB-t vennem.
-
válasz
height #34343 üzenetére
Én most pont azzal bajlódok hogy találjak...
Premiumcordkábelt használok Alzából van és 90 fokos az egyik vége de sajnos lassúnak mutatja a teszt és nincs olyan sebességű adatátvitel, úgyhogy ma jön a hosszabító hozzá ami másnak megoldás volt de valakinek crashelt vele, szóval egyelőre nekem passz mi a jó ami van itthon -
-
kiskuplung
őstag
válasz
height #34316 üzenetére
Nem írtad meg, hogy mire kell, de én már újkorában se vettem volna ilyet, azóta meg már le is lőtte ezt a terméket az Oculus.
Ez inkább egy VR médiafogyasztó eszköz volt, film- és képnézegetésre.
De PC-e nem tudod kötni (vagyis hát csak keservesen és nem sok értelme van), kontrollerek sincsenek hozzá (csak 1 egyszerűsített), és csak 3 szabadságfokkal rendelkezik, szóval csak a nyakad körül tudod forgatni a nézőpontodat, nem tudsz előre-hátra-balra-jobbra dőlni, és fel-le mozogni. Felejtős. A Quest 2 minden szempontból meghaladja ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest