- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
Nekem megérne ennyit, mert most már kezd elég ramatyul kinézni az elején elég prémium hatású termék
Ez a szivacsos megoldás szerintem nem volt a legjobb ötlet.
Másnak nincs baja vele? Ahogy kezd elválni a kerettől, most már piszkálja az orromat is 1-2 óra játék után, elég idegesítő@suniland, @Raymond köszi a tippet, erről a Budget Cuts-ról még nem hallottam. Tegnap ki is próbáltam a demot. és nagyon tetszik. A SteamVR ellenére tök jól működik, 360 fokban is, 2 szenzorral. Nincsenek elérhetetlen dolgok, mint más játékokban.
-
wolfhgb
aktív tag
Hat, igazabol nem surget a dolog, nincs vga sem a gepemben, gyorsan elpattintottam, amig fent vannak az arak, osszel tervezek ujitani, eladtam az oculust is mar, csak azert leszek morcos, ha kozlik, h bocs, de mar nincs hozza remot es xbox kontroller. Ezert surgetnem a dolgot. Mert azert az nem artana hozza ertelem szeruen.
-
Raymond
titán
Onnan ha jol emlekszem csak wolfhgb kollega randelt es linkelt hsz alapjan en azert a helyeben ma delutan rakerdeznek
MM-nel es Saturn-nal a Touch hianyzik (2-5 nap szallitas), Amazon-nal (nem 3rd party boltoknal az amazonon) mindketto (Rift+Touch). Gondolom par napig meg eltart amig megint szetosztanak valamit a regioban.
Egyebkent a CaseKing-nel meg megkerdeznem hogy az a 10 nap mulva azt jelenti hogy ok kapnak szallitmanyt vagy azt hogy kapnak szallitmanyt es a te rendelesed is abbol lesz kuldve. Nem mindegy hogy melyik
-
Raymond
titán
Ez akkor jo ha valaki helyben van vagy ha egy ismeros megveszi es elkuldi vagy elhozza. Kulfoldre nem kuldenek. Ha nincs is aki megvenne mondjuk van esely hogy lesz Amazon-on is ilyen ugyanabban az idoben mert eddig majdnem mindig volt "ellenajanlat" toluk es az amazon.de szallit Mo-ra.
-
Én igen, mert nem csak játékra használnám, szóval az ár fogjuk rá hogy másodlagos (persze azért limitáltak a lehetőségeim, de remélem hogy azokon belül esik). Meg ugye az se mindegy, hogy mikor szállítják, nem fogok nekik adni pl. negyedmillió forintot előre 3-4 hónapra nyilván.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest