-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
0utsider
tag
válasz
Magnat #63197 üzenetére
Ránéztem a fejlesztői beállításokra. De nem találtam semmi érdemlegeset benne, ami segítene a problémádon. A quest appban is csak a HMD alvó üzemmódba lépési idejét lehet beállítani. De az a kontrollerekre nincs hatással.
ADB-n keresztül szinte biztos, hogy feljebb lehetne tolni a kontrollerek sleeping time-ját.
De ehhez jobban bele kellene ásnom magam a dologba.Egyébként nekem ha leteszem az asztalra a kontrollert, akkor kb 2 másodprec után tűnik el a pointer. Ha megmozdítom, akkor pedig rögtön vissza is jön. Szerintem ennek így is kell működnie. Mivel ha éppen nem használom, akkor minek legyen ott.
-
0utsider
tag
válasz
Magnat #63193 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy az utolsó frissítésnél változott az ilyen nagyban kirakható appok kezelése.
Szvsz belső logikája alapján közelebb áll a teljes képernyős progikhoz, mint az ablakosokhoz.Egyébként mobilon quest appban is érdemes lehet ránézni a csatlakoztatott eszközök beállításaira. Hátha van opció az időkorlát állítására.
-
0utsider
tag
válasz
Magnat #63190 üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor csinálja ezt, ha 10 másodpercig nem nyúlsz a kontrollerekhez.
Ez szvsz mindig is így működött. Ha nem használod a kontrollereket, akkor kikapcsolódnak, hogy az akksik tovább bírják.
Esetleg a fejlesztői beállításokban meg lehetne nézni, hogy nincs e opció ennek letiltásáta. De nem vagyok ma otthon, hogy ezt megnézzem.
Ha holnapig nem néz rá más, akkor ránéztek.
Mondjuk én a teljes kikapcsolását ennek a funkciónak nem javasolnám. Inkább feltolnám az időkorlátot 10 percre. -
0utsider
tag
válasz
Magnat #63186 üzenetére
Az a baj, hogy kevés az infó.
Mivel ha nem mozgatod a kontrollereket, akkor pár másodperc után az elemek/akksik kimélése miatt alapból kikapcsol.
Ha mozgatod és ennek ellenére is kikapcsol, akkor így tippre vagy gyenge az akksi, vagy valami miatt nem lát rá a HMD a kontrollerre. Esetleg szennyeződés van az érzékelőkön.
Ha Virtual Desktop alatt jön elő csak ez a jelenség, akkor lehet, hogy az egerednek van egy pici remegése, ami miatt átvált a pointertről az egérre. Ez lehet a nem megfelelő felülettől, vagy az egértől is.
De a meghibásodást sem lehet ennyiből kizárni.
-
-
fatal`
titán
válasz
Magnat #61784 üzenetére
- A látótér legeslegszéle egy kicsit lehet homályos/sötét, de ezt nem igazán veszed észre használat közben. Ha homályos, akkor vagy hibás darab, vagy nem jól van beállítva az IPD.
- A Q3 már újabb Androidon alapul (talán mostanra már a Q2 is), itt van trükközés, de emlékeim szerint megoldható. Bár nem tudom ennek mennyi értelme van, bedugod gépre aztán másolsz rá kábelen, erre a gyári töltőkábel is megfelelő.
- Skyboxot passzolom.
- Cserélj elemet
- 4060 lesz az gondolom, játékfüggő, szimulátorozáshoz kevés lesz
- Azt se tudtam, hogy azt lehet mozgatni -
ribizly
veterán
válasz
Magnat #61784 üzenetére
Én a Skybox VR-hoz tudok csak hozzászólni:
Az az első olyan app, ami végre mindent tud. Nem biztos, hogy bejön majd, de pont a DLNA és SMB miatt kerestem megfelelő appot, ami mindenféle formátumot (SBS, OU, 180°, 360°) meg tud nyitni rendesen és jó a "mozi élmény". Nekem bevált, de nem néztem anno mennyivel butább a "free".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest