-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
-
sheep
addikt
válasz
ateszm #65251 üzenetére
A Reverbnél általában a kábel szokott tönkremenni, de annak nem ilyesmi a tünete, hanem egyáltalán nem ad képet és kiír egy hibakódot is. Ettől függetlenül persze lehet kábel hiba.
Hivatalos szerviz nincs, ha tudsz kérj kölcsön vkitől egy kábelt és próbáld meg azzal. Az aprón pont hirdetnek egy Reverb kábelt, elég húzós ára van, én már nem költenék rá. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
ateszm #65128 üzenetére
Ezt találtam, ilyet látsz?
-
sheep
addikt
válasz
ateszm #65107 üzenetére
4090 sem tudja meghajtani full felbontáson, de ez játékfüggő is. Van egy 90 hz upscale mód ami egész jó viszont én nem szeretem mert láthatóan rosszabb a minősége. Marad a 72 hz és a 90 (vagy a 120 de ahhoz majd évek múlva lesz hw) ami nem okoz romlást a minőségben és ha fel tudod rakni a rendert high-ra akkor szebb lesz a kép mint monitoron. Van olyan szim amiben meg tudom csinálni, de legtöbb esetben nálam 90hz és 85-90% felbontás van (motion reprojection pedig off mert nem szeretem).
A fentiekből el tudod képzelni mire lehet elég egy 4070ti, de mégegyszer mondom játékfüggő, és persze rajtad is áll te milyen beállításokat preferálsz.
A vr sajnos még mindig a kompromisszumokról szól. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
ateszm #65092 üzenetére
Szerintem szoftveres probléma lesz. Valaki másnak is volt ilyen a topikban régebben, de nem emlékszem már a részletekre, csak arra, hogy szoftveres gond volt. Egyszer nekem is volt ilyen, de az tök más VR HMD-vel, Oculus CV1-gyel, évekkel ezelőtt. Az a megoldás nem alkalmazható esetedben mert neked G2-d van ha jól láttam.
Mondjuk most nem vágom fejből neked melyik service-t kellene kilőni, de megpróbálhatod te is:
Start menü melletti nagyító ikonra katt és "services.msc" behozza a service-eket és a te VR-odnak megfelelő service-t állítsd le, majd indítsd újra. -
xandrush0831
aktív tag
válasz
ateszm #65090 üzenetére
Windows reinstallra van módod?
Nekem anno vr beszarásnál teljesen fekete volt a kép az egyik lencsénél, 4-5 perc használat után. Igaz az Quest volt. Viszont szerintem a vr beszarás nem válogat applikációk között, hanem mindenhol be van szarva.Tuti valami keveredés van ott valamivel, szoftveresen.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
ateszm #65070 üzenetére
Én a sima, első Assetto Corsa-t tudnám ajánlani szimezésre, Content Manager-rel. Megértem, hogy a grafika régebbi, de szerintem így is szép, ráadásul az fut normális FPS értékekkel. Ha érdekel biztos vannak hozzá grafikai csomagok és rengeteg ingyenes de fizetős mod is.
Én jobban kedvelem amiatt, hogy utcai autók is vannak benne, nem csak versenyautók és sokkal kiforrottabb, mint az ACC.Egyébként most nézem van ilyen is: Assetto Corsa EVO, elméletileg most jelent meg január 16-án steamen és VR supported viszont örli ákszes. De ez totál elment mellettem, szóval most ennek kell utána néznem.
-
sheep
addikt
válasz
ateszm #64847 üzenetére
Volt vastagabb de már egy ideje nem elérhető a shopban. A gyári kb. 11mm, ők gyártottak egy ideig 15mm-est de már nem kapható. Én a Studioform-tól rendeltem [link] , sajnos Új-Zélandi cég és így kb 2 hét mire ideér, de biztos lehet venni máshol is. Magyarországon van egy cég akik a Pimax hivatalos viszonteladói, esetleg kérdezz rájuk ki tudod-e próbálni. Én direkt a Pimax shopjából vettem mert jóval olcsóbb volt így, és most van egy akció is február közepéig, ha Reverbről váltasz elengednek még 80 $ -t.
-
sheep
addikt
válasz
ateszm #64845 üzenetére
Szerintem igen, én nemrég cseréltem Reverbet Pimax Crystal Light-ra, és nem bántam meg, gyönyörű képe van. 99%-ban szimezek, mondjuk az Alyxot én is végignyomtam de más nem nagyon érdekel.
Azt biztosan állíthatom hogy a képminősége nem marad el az 1440p monitortól, jók a színek, nekem semmi problémám vele. Viszont ha szemüveged van vagy egyéb szembetegség/korrekcióval élsz akkor nem biztos hogy jó lesz. A gyári vékony arcpárna miatt a szemed túl közel van a lencséhez és torz az egész kép, kell venni hozzá egy vastagabbat (ellentétben a Reverbbel mert ott meg túl vastag volt és emiatt kicsi a fov). Itt ha jól belövöd az ipd-t és mindent bekalibrálsz akkor fantasztikus képminőséget kapsz cserébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged