-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
HornedReaper #66715 üzenetére
Ha a GingasVR féle modlistát kérdezed:
Vanillától nagyon eltérő élmény. Csak akkor tudom ajánlani, ha már többször végigvitted a Fallout 4-et és fel akarod dobni az amúgy már számodra unalmas játékélményt.
Teljesítmény tekintetében én nem tudom milyen lehet, mivel a fentiek miatt én nem próbáltam ki. (Ha falloutozni akarok akkor Falloutozok, ha Zombi shootert akarok akkor Saints n sinners vagy egyéb game inkább) -
xandrush0831
aktív tag
válasz
HornedReaper #66715 üzenetére
Nekem stutterelt azzal is, így kb mindegy volt hogy van-e.
-
válasz
HornedReaper #64909 üzenetére
Pár napja említettem, nem reagált rá senki. Én nem mondanám azért elavultnak, folyamatosan csiszolják. Remek versenyek-bajnokságok online listák vannak, igaz "csak" rally.
-
PapírVilla
tag
válasz
HornedReaper #63166 üzenetére
Kösz, de az pontoisan milyen? Rá van írva valahol a dobozára?
-
a2d2
addikt
válasz
HornedReaper #62981 üzenetére
Ezt végül megvettem, kipróbáltam (valamiért 3. telepítésre lett csak jó az ADB), jópofa.
Féltem hogy összekeveredik játékon belüli beállításokkal, de ahol vannak ilyen beállítások (pl Asgard's Wrath 2, ETT) ott szerencsére csak optimalizált sebesség módban fut. -
gulasoft
őstag
válasz
HornedReaper #62787 üzenetére
Igen.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
HornedReaper #62791 üzenetére
Köszi, de nem segítséget keresek...
Csak reagáltam arra, hogy a Quest 3 -nak teljesen jó a hangszórója. Szerintem nem, bár igaz, hogy ritkán van időm bekapcsolni, és akkor is inkább nyafogok, mint pl legutóbb augusztusban a Microsoft Flight Simulator-ral. És szerintem/nekem az első benyomásom a Quest 3-al kapcsolatban az volt, hogy szarabb a hang. Hogy ez esetleg az miatt van-e, hogy a Q3 dizájn miatt esetleg pár miliméterrel arrébb került a hangszóró, mint a Q2-nél volt, azt nem tudom. Q2-t vettem 135.000-ért, Q3-at pedig 230.000 -ért, evidens volt számomra, hogy jobb lesz mindenben. A hang, az számomra rosszabb, mint volt, de nem qwa szar, csak rossz, és egy megfelelő bluetooth füllhalgatóval tökéletesen kiváltható...
Raymond,. A linket nem értem, de ezt be tudom a koromnak, ha mégis nekem szántad, akkor illedelmesen HA HA HA .. -
a2d2
addikt
válasz
HornedReaper #62777 üzenetére
Szerintem teljesen jó a hangszórója. Persze nem egy dedikált füleshez képest, hanem mondjuk az első és második generációhoz képest.
-
gulasoft
őstag
válasz
HornedReaper #62764 üzenetére
Az XBOX Game Passal egy nagy kijelzőn játszhatsz nem vr játékokat, tehát nincs szükséged nagy tv-re.
A could Gaming annyit tesz, hogy nem nálad fut a játék hanem egy központi gépen feléd csak a képet streameli, és a tőled a gombokat várja. Na itt van latency te megnyomod a gompot az bemegy a központi gépre, az feldolgozza, és kiküldi feléd a képet. Ha ez túl nagy élvezhetetlen a játék.
Virtual desktop csak és kizárólag wirelessel megy. -
fatal`
titán
válasz
HornedReaper #62764 üzenetére
Ez 2D játék a VR headsetben és felhőn keresztüll, standalone. Kapsz egy nagy kijelzőt magad elé és mehet.
PC mellett felesleges.
-
0utsider
tag
válasz
HornedReaper #62761 üzenetére
Én pont a halo rendszer miatt döntöttem végül a bobo mellett, mivel azt elméletileg be lehet úgy állítani, hogy egyáltalán ne terheljen arcra.
Nekem kb 3-4 óra után megjelennek a cover körvonalai a szemöldököm felett.
10-12 óra után pedig már rendkívül kényelmetlenné válik a hordása.Alapból úgy indultam neki a keresésnek, hogy az adott pántot be lehessen állítani úgy, hogy az arc és a HMD között legyen 1 mm rés.
Megnéztem 5-10 teszt videót különböző pántokról.
Olvasgattam vagy egy napig a dolog után.
Majd azt vettem, amit kb mindenki más.Mondjuk a rendelés leadása után kb azonnal meg is bántam, hogy nem az S3-at vettem.
Az a kb 10.000 ft-os felár már igazán nem vágott volna földhöz.Elméletileg holnap-holnapután megérkezik.
Ha nem jön be a halo rendszer, max visszaküldöm.Az első vásárlásnál van egy (ha jól emlékszem) 25 %-os kedvezmény.
Ezt én is a VD-nél vettem igénybe.
De ha van olyan játék, ami drágább és tervezed megvenni,
akkor érdemesebb először azzal kezdeni. -
0utsider
tag
válasz
HornedReaper #62758 üzenetére
A q3-nál alapból előre-hátra állítható, hogy pl egy szemüveg is beférjen alá.
(Dioptriás mágneses lencsék külön kaphatóak)
Vagy pl egy Bobo VR m3 pro-val teljesen el is hagyható.Itt megjegyezném, hogy ha valaki Bobo-t venne, akkor azt ne a blacktip.hu-ról tegye. Nekem a raktáron levő terméket, 1 hét alatt sem adták át a futárnak. Emiatt lemondtam a rendelést, majd megrendeltem egy másik helyről.
-
0utsider
tag
válasz
HornedReaper #62756 üzenetére
Vagy inkább az ilyen
[link] -
gulasoft
őstag
válasz
HornedReaper #62696 üzenetére
Hát az kevés lesz. Mondjuk ha semmi nincs a az AX-es routeren az 5Ghz-es widin akkor a tv előtt ugribugrizhatsz ha arra csatlakozol, de haz emeleten a pc melett is akarsz játszani akkor oda kell egy AP módba kapcsolt ax-es router ami a lenti be van kötve és ez van a pc-dbe dugva. Egyébként meg ha bekapcsolod a közvetítést akkor azt az oculus.com/casing oldalon keresztül bárki nézheti aki ugyan azzal a kóddal jelentkezik be mint amivel te játszol a játékkal. Ehhez elég egy csicska laptop amin elfut egy chrome böngésző, és egy hdmi-vel rá tudod dugni egy tv-re. (Mondjuk a jobb tv-kben van már chromecast és azt is tudja a fejszett, és van már bennülk böngésző is, de az nem biztos hogy kompatibilis ezzel a castingos cuccal, de ki kell próbálni) A légyeg az, hogy a géped mindenképpenen kábellel kösd a routerhez, és a quest lehetőleg egyedül legyen nagyon közel egy nem DSF csatornán a routerhez wifin. Mondjuk pcvr-t még nem próbáltam ezen a caston keresztül tolni, de szerintem mennie kell. A deikált router is csak a pcvr-hoz kell, a natívak vidáman elvannak a fejszetten.
-
gulasoft
őstag
válasz
HornedReaper #62689 üzenetére
Pedig muszály. Meta fiókot lehet valahogy önmagában is csinálni, de ezt valaki olyan majd megmodja aki nem kötötte össze az fb-vel mint én.
-
Raymond
titán
válasz
HornedReaper #62689 üzenetére
A HMD-ben a Quest Store-ban vedd meg.
-
gulasoft
őstag
válasz
HornedReaper #62622 üzenetére
Bejön a voda koax-al. Nem piszkálod. Veszel egy wifa 6 routert a gép mellé. Ezt a routert AP módba kapcsolod. Egy sima utp kábellel felmész a voda-tól a saját ap-ba kapcsolt routeredbe. A saját routert bekötöd a gépbe, és a sajat AP meg a Quest fog wifinn beszélgetni 2-3 méterről.
-
Raymond
titán
válasz
HornedReaper #62622 üzenetére
Bocs, de meg mindig nem ertem miert hurcolnad igy. Fent ahol a PC van es ahol a VR lesz oda rakod az uj routert, atkapcolod AP modba es osszekotod a PC-vel kabellel. Annyi kell meg utanna hogy a lenti Voda dobozt osszekotod a fenti Xiaomi dobozzal kabellel. Ehhez nem kell Voda technikus es coax huzogatas.
-
Raymond
titán
válasz
HornedReaper #62620 üzenetére
Szerintem te ezt nagyon tulkombinalod. Ami kell az csak sima L2 switching. Tehat:
Internet router -> kabel -> Quest/VR AP -> kabel -> PC
Ennyi kell. Az Inet router a full router, DHCP stb. ahogy eddig. A VR router AP modban.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
HornedReaper #62614 üzenetére
Bonyolultabb mint gondoltam, Windows alatt laikusként így nem tudok létrehozni DHCP szervert hogy a LAN csatlakozón keresztül a csatlakozzon a Xiaomi router a PC-hez.. WPS -t alapból nem tud a Xiaomi router így nem lehet külön Ethernet kapcsolatot létrehozni vele. Talán OpenWRT alatt lehetne.
-
Raymond
titán
válasz
HornedReaper #62618 üzenetére
"Hány mbps a megfelelő sebesség a Quest-nek PCVR esetén?"
HEVC es AV1 eseten 150-200Mbps, H264-el (ha oda jutsz hogy azt kell hasznalnod mert szimhez kell a bitrate) pedig 400+ Mbps. Ez data rate, tehat a signal rate-hez (az amit a gep es a Quest kiirn hogyan csatlakozik wifire) erre rakj ra +50 es +100% kozott. Illusztracionak peldaul egy wifi5-os 866Mbps kapcsolat nem tud konzisztensen 320Mbps bitrate folott teljesiteni.
-
Raymond
titán
válasz
HornedReaper #62614 üzenetére
A dedikalt routernek az az ertelme hogy ott legyen ahol a HMD-t hasznalod. Ha ez nem megy akkor eleve problema van. Probalhatsz Powerline adapterrel odavinni jelet ha nem tudsz kabelt huzni es ugy hasznalni a dedikalt routert, de az szerintem aranylag draga mulatsag ha azt akarod hoggy legalabb 150-200Mbit atmenjen rajta, az olcso kit-ek mind lassu es problemas (pl.eleve siman ad 3-7ms kesleltetest csak a ket powerline adapter kozotti kapcsolat.)
-
Raymond
titán
válasz
HornedReaper #62611 üzenetére
A router/AP amit a VR-hoz hasznalsz legyen ott ahol a VR-t hasznalod es kabellel kosd ra a PC-t. Ennyi roviden.
"...ahogy olvasom itt VD-vel kell majd összekötnöm mert a VGA egy RTX 4070 Super ami AV1-et tudja hardveresen."
Azt hasznalsz amit akarsz (VD, Steam Link, Air Link), kiprobalod mindet es azt hasznalod ami jobban bejon vagy problemamentesen mukodik nalad. Az AV1-el nem nyersz a gyakorlatban semmit, a VD-ben van mint opcio de ha osszehasonlitod a HEVC-vel (H265) a maximum 150-200Mbps beallitassal mindkettot akkor latod hogy nincs elonye.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
HornedReaper #62611 üzenetére
Majd jönnek az okosabbak, de sztem egy légtérben kellene lennie a Q3-nak és a routernek.
Nálam a Pico4 tökéletesen működik 2-3 méterre a routertől, de a 5 méterre a másik szobában(közte fal) már nem tudok filmezni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest