Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• setup

tag

válasz 0utsider #65845 üzenetére

Óvatosan kell levonni a következtetéseket. Én is tapasztaltam 3D film nézése közben olyat, hogy fejmozgatásra megreccent a kép.
    Meg is győztem magam, hogy Q2-őn lötyögős az USB-C aljzat, de aztán átléptem a
    a filmrő az Alien - Rogue Incursion -ba
    és ott meg egyszer sem reccent meg a kép, pedig folyamatosan mozgattam benne a fejem.
    A különbség, hogy olyankor a kezemben volt a touch végig és felteszem ez is bekavar és mivel számít a headset-től a relatív pozíciója ugyanúgy mozgatásra jön elő az általa okozott bug és az ember ösztönösen azt hiszi, hogy a kábel vacakol. Lehet neked is csak merült a touch éppen és azért kezdte a műsort.
    Nekem meg azért, mert messzebb tettem le, aminek az eredménye pont az, mintha merülne benne az elem.
    Nekem momentán a legidegesítőbb, hogy a VR lejátszóban ha duplán koppintok, hogy kinézzek a headset-ből kifagy a film. Ha leveszem a headset-et is kifagy a film és csak úgy lesz újra kép a VR lejátszó programban, ha a futó folyamatokban kilövök mindent, majd ODT-ben újraindítom az oculus szervizeket és utána indítom újra el a VR lejátszót. Máshogy nem. Szóval film leállít. Lejátszóból kilép, és utána tudom levenni. Belépés után onnan folytatja, ahol abbahagytam és ott a lista jobb oldalon az utoljára megtekintett mozikról, szóval egyetlen kattintás. Együtt lehet élni vele, csak így tök jó, hogy van dupla koppintás, csak használni nem tudom :DDD
    Szóval, ha nálad teszem azt elkezdte a műsort a touch és csak az oldotta meg, ha újraindítottad a gémet azon meg sem lepődöm.
    Ez az egész ez ilyen. Én a DK2-vel kezdtem anno, szóval evidenciában tartom, hogy kicsit olyan vacakolós volt ez mindig is. Ez van, de cserébe azért.. azért na!
    Belépek most egy ilyen 2D-s csőjátékba és hát szánalom. Egyedül a VR menti meg a PC-t jelenleg a game fronton szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák