Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
válasz
0utsider #65845 üzenetére
Óvatosan kell levonni a következtetéseket. Én is tapasztaltam 3D film nézése közben olyat, hogy fejmozgatásra megreccent a kép.
Meg is győztem magam, hogy Q2-őn lötyögős az USB-C aljzat, de aztán átléptem a
a filmrő az Alien - Rogue Incursion -ba
és ott meg egyszer sem reccent meg a kép, pedig folyamatosan mozgattam benne a fejem.
A különbség, hogy olyankor a kezemben volt a touch végig és felteszem ez is bekavar és mivel számít a headset-től a relatív pozíciója ugyanúgy mozgatásra jön elő az általa okozott bug és az ember ösztönösen azt hiszi, hogy a kábel vacakol. Lehet neked is csak merült a touch éppen és azért kezdte a műsort.
Nekem meg azért, mert messzebb tettem le, aminek az eredménye pont az, mintha merülne benne az elem.
Nekem momentán a legidegesítőbb, hogy a VR lejátszóban ha duplán koppintok, hogy kinézzek a headset-ből kifagy a film. Ha leveszem a headset-et is kifagy a film és csak úgy lesz újra kép a VR lejátszó programban, ha a futó folyamatokban kilövök mindent, majd ODT-ben újraindítom az oculus szervizeket és utána indítom újra el a VR lejátszót. Máshogy nem. Szóval film leállít. Lejátszóból kilép, és utána tudom levenni. Belépés után onnan folytatja, ahol abbahagytam és ott a lista jobb oldalon az utoljára megtekintett mozikról, szóval egyetlen kattintás. Együtt lehet élni vele, csak így tök jó, hogy van dupla koppintás, csak használni nem tudom
Szóval, ha nálad teszem azt elkezdte a műsort a touch és csak az oldotta meg, ha újraindítottad a gémet azon meg sem lepődöm.
Ez az egész ez ilyen. Én a DK2-vel kezdtem anno, szóval evidenciában tartom, hogy kicsit olyan vacakolós volt ez mindig is. Ez van, de cserébe azért.. azért na!
Belépek most egy ilyen 2D-s csőjátékba és hát szánalom. Egyedül a VR menti meg a PC-t jelenleg a game fronton szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest