Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
JarrekStar #6446 üzenetére
Nalam az Amazon UK azt irja a bundle-ra hogy "In stock on July 12, 2017. " most hogy megneztem, tehat ha mar megrendelted akkor talan akkor kuldik. Szerintem nezd meg holnap vagy holnaputan reggel legkesobb es ha az van hogy van raktaron de a megrendelesed nem valtozott akkor dobj nekik egy telefont hogy mi van. Volt mar nekem olyan az Amazon-al hogy megvolt a datum megse kuldtek es a vegen kiderult hogy valami gexer volt a rendszerbe es nem lesz belole semmi. Ehhez viszont fel kellett oket hivnom ketszer hogy kideruljon, az elso mokus is akivel beszeltem kezikonybol ovasott igy nemigen segitett amit mondott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Óra topik
- Ingatlanos topic!
- Lexus, Toyota topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest