- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz -Solt- #44806 üzenetére
125%-on van és oculusban a csúszka maxon (ha jól emlékszem), így élesebbnek látom a képet, mintha csak egyiket vagy másikat állítom. Levettem a FOV-ot 70%-ra (0.7/0.7 ODT-ben), semmi különbséget nem érzékelek, oldalra nézéskor úgyis forgatom a fejem (előre nézéskor pedig érzésre szinte semmi különbség, viszont közel 2x kevesebb pixelt kell renderelni). Betöltöttem valaki profilját, meg engine.ini-t is állítottam. 72 FPS, bőven közepes fölött, DLSS nélkül.
Rárakom a DLSS-t és ocsmány az egész.
DiRT Rally 2 ugyanígy, csúszka maxon, 72hz, ott is majdnem ultra minden (crowdot vettem le lowra az biztos), 4xMSAA és sima 72 FPS még a skót erdőben is, ahol eléggé vissza tud esni az fps. Nekem így hibátlan.
Bár elég későn jutottam el ide tegnap, csapatni még nem nagyon volt időm, 1-2 szakaszt mentem csak DR-ben (legtöbb helyen maradt 30% headroom, de van ahol visszaesik 10 köré, de az fpssel nincs baj), ACC-ben is csak pár hotlapot mentem, igaz azt monzában, megnéztem sötétben, stormmal is, úgysem volt gond (leszámítva, hogy nem tudom az úton tartani a kocsit, de az más miatt van ) .
ACC-ben esetleg van kiemelten olyan pálya, ami jobban terheli a vasat? Talán Kyalamit olvastam, ott is meg kéne néznem, hogy jó-e.
Viszont, ami bugot észrevettem, hogy a FOV-ot minden restartnál állítanom kell, még Tray Toolon keresztül is (hiába a save), mert visszaáll alapra. Lehet, hogy szándékos.
Lehet, hogy nem a legjobb megoldás, de nekem így tökéletesen megfelel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest