- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz
rongyi #10704 üzenetére
Ha a fogyasztás a fontos, ne vegyél premium autót. Nem a benzinkútra állás lesz a kiadás, hanem a szervíz. Az enyém benyel 11-12 litert városban, Ferrari vényócasa meg szerintem nem áll meg 15 alatt (vagy de?)
Fb csoportokban is rendszeresen felmerül ez a kérdés. Én annak örülök, amikor csak tankolni kell.
Én minden hónapban 100 ezret beteszek egy borítékba az a autóé
-
r.levente75
addikt
válasz
rongyi #10714 üzenetére
2007-es S40. Típushibának nem mondanám, de kétszer cseréltek rajta csomagtartó kábelköteget, ára 30k/db.
Egy spéci üléshuzattal rendeltük anno, nem az alappal, nem is a bőrrel, a kettő között volt. Egy helyen a vezető ülésen megrepedt 65k van az autóban. Ezeket leszámítva semmi a kötelezőkön kívül. -
Johnny_vT
senior tag
válasz
rongyi #10714 üzenetére
Augusztus óta hajtom, de semmi hibája nem volt eddig. Ettől függetlenül egy valag pénz ráment már kopó-fogyóra, mert nem olcsó a szervizelés
és mert én hülye márkaszervizbe hordom, mióta a sarki maszek azt mondta nem nagyon látott még Volvot
Spritmonitorom kicsit el vagyok maradva a költségekkel, de a tankolásokat beírtam már
-
Johnny_vT
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest