- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
bigobert #8096 üzenetére
Ha egyszer leszeded az ajtókárpitot akkor hiába teszed vissza, soha nem lesz ugyan olyan. Max ha veszel gyári patentokat de még talán akkor sem. Főleg hogy az első levételnél 20-30% elhullik. Ez majd minden autónál így van. A kárpit levétele egy rendetlenkedő zár, ajtónyitó motor, kábel, hangszóró stb miatt lehet.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
bigobert #7895 üzenetére
Vegyél egy CarPro TRIX-et, az le kell hogy hozza, ha nem akkor finom polír, esetleg te magad veszel nagyon finom pasztát, tudok ajánlani ha kell, és kézzel megpróbálod át törölgetni, lehet hogy úgy megúszod a gépit.
Szóval 1: Trix vagy Iron X 2: Kézi ultra finom paszta 3: gépi polír.
Javaslom hogy tegyél egy kemény wax védelmet a gépre, így nem tud rajta olyan könnyen megtapadni a szennyeződés, esetleg kerámia, ha többet költenél rá.
belaazallat
Amennyiben igazat állít és oda adja téli nyári szettel 2.9 vagy 3-ért, meg minden pöpec a próbánál akkor szerintem reális, szépen felszereltnek tűnik. Volt gazdája, leinformálható, költöttek rá, ezek sokat számítanak, esetleg egy személyes hirtelen kérdés rejtett hibákra, eladás okára, ha hidegen és melegen is pöpec szerintem jó, de puding próbája az evés.
Rivaul
Ezt én teljességgel megértem, én is főként azért vettem mert megsokasodtak az autók, családra, munkára, hétvégére, így nagyon keveset fut, évi 5-7 ezer mérföldet kb. Abból is sokat rövid távon, így mindenképp szívó benzinest akartam. Mondjuk már nem is cserélném le, ha többet mennék vele sem
-
-
rbalint88
addikt
válasz
bigobert #7891 üzenetére
Elmesz landzsas mosoba es ott szivacs hasznalata nelkul csak a nagynyomasu vizzel megprobalod leszedni. A bp fogarasi uton levo red car spa jo lesz, mert van habfurdo (fellazitja kicsit), hagyd allni 2-3percet, aztan ottjo magas nyomassal jon a viz, 50-60centire tartva szerintem le fogja hozni. Egy a lenyeg, nem szabad szivaccsal vagy kefevel nekimenni, mert utana tenyleg polirozni kell, szetkarcolja a fenyezest a homok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- Suzuki topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Béta iOS-t használók topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest