- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigobert
tag
rugózó kilengés
Miért nem sikerült ilyen szépen megfogalmaznom?
Örülök, ha ez így gyári, mert már lejátszottam magamban egy komolyabb összeesküvés-elméletet, hogy hogyan vertek át egy törött gépjárművel. Már csak a jobb* első ajtóbetét rezonálása, zörgése (magas hangerőnél) kell, hogy gyári legyen, nehogy laikusként én akarjam feltárni
Sajnos a bal és jobb első ajtóbetétek rögzítése, stabilitása valahogy nem azonos nyomkodásra. Mintha leszedték volna egyszer, és nem tudták volna jól visszatenni.
-
bigobert
tag
Sziasztok!
A múltkori szállórozsdás gondomra a kapott tanácsok alapján megvettem azt a Carpro Iron X-et, de két tisztítás után is maradt rajta bőven cucc. Van még szűk fél liter, azt rálocsolom, aztán beadom valahova, hogy oldják meg.
Újabb dolog merült fel, ami zavaró. XC60 motorházteteje lecsukott állapotban némi holtjátékkal benyomkodható. Apósom véletlen azon támaszkodott meg, neki tűnt fel. Az ő 2002-es S60-ja ilyet nem csinál. Annak fixen nyugszik a teteje. Van két gumi tartóbak, amit állítgattam, de attól csak magasra emeli az orrát csukott állapotban. Nem tűnik jó megoldásnak. Ez hiba? Vagy 2014-ben ez volt a gyári?
-
bigobert
tag
(#7892) rbalint88
(#7893) xeon.Szabi
(#7894) RivaulKöszönöm a válaszokat. Sajnos a történet úgy indult, hogy miután hazajöttünk, elmentem gépi mosóba, mivel akkor még fel sem merült bennem, hogy ez valami különleges törődést érdemelne. Mikor kigurultam a gépiből, láttam, hogy olyan maradt. Ekkor átmentem a kézi magasnyomású borotvához. Az sem szedte le! Itt kezdtem érezni, hogy baj lesz. Tapintásra érződik rajta a lerakódás.
-
bigobert
tag
Sziasztok!
Pár hónapja már vetettem ide pár sort, de még sajnos nem jutottam el mosóba, hogy feltegyek néhány előnyös képet a kocsiról
*
*ami most sem sikerült.
XC60 D4 AWD, még öthengeres 2400ccm, 178Le, kézi váltós, 2014. 34.000km-el szereztük, Ivanicsnál állapotát felmérettük.
Lenne is kérdésem. A kocsit ellepte a tengerparton a por, amit egy maszatolós eső bele is dolgozott. A helyi mosóban a szaki mondta, hogy a sima mosásnak neki se álljunk, mert komolyabb tisztítás, polírozás kell. Ő vasúti porként utalt a jelenségre. Rendes volt, hogy még mosás előtt tájékoztatott
Sajnos nem értek a témához, ezért gondoltam rákérdezek itt, mit javasoltok?
Üdv:
bigo -
bigobert
tag
Sziasztok!
2014-es XC60 vezetőülés fejtámlájához keresek tablet tartót 10,1" tablethez. Tudtok ajánlani valami beváltat? A neten még csak nagyon drágát találtam, illetve nem biztos, hogy felszerelhető.Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest