- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micha3l
tag
-
rbalint88
addikt
válasz
Peti329 #6106 üzenetére
ez egy kinetic. nincs benne ülésfűtés. ismerősünké ugyanilyen, csak világos belsős és 2008-as, 200+e km-rel. annak is ilyen állapotú a bele. vigyázni kell rá, ennyi a titok.
egyébiránt néhány észrevétel: ha nem kell feltétlen szedán, ennyiért vannak kint fasza V70-ek D3 motorral, akár kézi, akár automata váltóval. jobb felszereltség, facelift alap (2012-2013 évjárat) 10-13ezer euro között. törésmentes, leinformálható, vezetett könyves autókról van szó és -bár nagyon szeretem az olaszokat- nagyobb bizalommal veszek a friccektől kocsit. -
válasz
Peti329 #6106 üzenetére
Szia!
Gondolom [erről] az autóról van szó.
Végignézve a konkurenseket, szerintem reális az ár. 90%, hogy ebben tényleg ennyi kilométer van, egyedül a váltó van fényesre kopva, de a kormány - leszámítva azt a macskakaparást - az még matt és a beltér is elég patika így képekről. Telefonon próbáld meg felhívni mondjuk a hozzád legközelebb eső Volvo szalont, hátha tudnak segíteni alvázszám alapján. Én Mo.-on forgalomba helyezett kocsiról kértem adatokat, mindkétszer segítettek, külföldi kocsinál nem tudom mi a helyzet.
Külföldön egyébként teljesen más felszereltségek jönnek össze.. Nekem a 2009-es Kinetic C30-ban se AUX, se USB, pedig ezek már alap dolgok voltak akkoriban az itthoni kocsikban ezen a szinten, ellenben van tolatóradar, fényre sötétedő tükör meg gyári Bluetooth telefon kihangosítás..
-
gaborbol
őstag
válasz
Peti329 #6106 üzenetére
Volvo teljes markaszervizes atnezes nelkul nem gondolkodnek a lehetseges aron. Ha az megvan azzal majd be lehet loni, ott minden felmerult kerdesre valaszt kapsz forintositva.
Egyszer en is majdnem vettem egy 5 eves gyonyoru Toyotat szinten olaszbol 116k-val... A markaszervizes atvizsgalaskor kiderult, hogy olynan 230-260k km lehetett benne amikor valami letetpte a fel aljat a kocsinak, tobb benne a gitt mint a vas meg az egesz oldala vegig volt torve orratol a seggeig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest