- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
Én ezt és most látom itt van beépítés is
JVJ multimédiás kijelző -
FeRRaR1
őstag
Még várat magára sajnos. Fateráknál is van 2 Volvo meg nálam is, megbeszéltük hogy közösen veszünk egy S60/V70 R-t pályázni, kap egy nagy szervizt, rozsdamentes kiput, 380-as szoftvert...
Viszont még nem találtuk meg az igazit, mindenképpen ráncfelvarrottat, manuált és lehetőleg szép állapotút szeretnénk, elkapkodni semmikképp nem akarjuk, 2-3 licitálás volt idén, de még nem jártunk sikerrel egyenlőre, ha megérkezik az utolsó Volvo a bakancslistámról úgy is beszámolok róla itt.
-
Peti78
őstag
Tudom, ahhoz másik topikba kellene mennem.
De egyébként nem is tudnának. Alapvetően a 5 hengeres szívó benzines manuális váltós 13+ éves autóra sehol sem mondják, hogy nem jó. Legalábbis én nem futottam bele ilyen véleménybe. A dizelnek nem tetszik a hangja, ezért ez a vonal adott. Alapvetően nem szeretem a kommersz márkákat. BMW, Audi, gettómárkák, merci csak 20 milla felett, VW teljesen jellegtelen. A Suzuki nem az én autóm.
Kompromisszumok nélkül csak a SAAB/ VOlvo vonalat tudom elfogadni. Felszereltségben, eleganciában szerintem verhetetlen, és a vonalvezetésük egyáltalán nem tükrözi a korukat. A faceliftes Honda accord 1.5 + ért még elfogadható, de ahogy valamelyik fórumtárs találóan megjegyezte, műanyag cunami. Szerkezetileg rendben van a Honda, de mégsem egy Volvo/Saab ezt be kell látni. -
Qru
MODERÁTOR
116i-t vezettem nem erőgép de a vezethetősége nagyon jó. Ismerősé de folyton baja volt vele végül amikor 120k km után a 4-ből 3 injektor meghalt (gariban cserélték) eladta a francba és vett helyette egy Volvo-t.
Én még vívódom a Accord meg S60 között... De van időm még dönteni mert előbb a rávalót kéne megkeresnem.
-
Qru
MODERÁTOR
Nem biztos, hogy (csak) pályán voltak ezek használva amit hirdetnek.
A 6 sebességes Geartonic amúgy is jó, az 5 gangos ami ezekbe a régiekben van az nem tartós.Abból indultam ki, hogy aki olcsó autót vesz az többnyire nem akar sokat rákölteni.
Oktáviát?? De hogy... 320D-t kell venni ennyiből.
-
FeRRaR1
őstag
Londonba is lehet találni 400e környékén felújított garázzsal rendelkező házat, csak tudni kell merre keresd. Vannak felkapott környékek ahol a legputribb ház is túlárazott, máshol meg reális, persze az ingatlan árak sokkal magasabbak, ahogy a fizetésed is. Bérelsz valamit, gyűjtesz aztán veszel, ezt itt simán megcsinálod, ha pároddal jössz, két keresetből az egyik simán mehet félre a második évetekben. Mind emellett semmiből nem szenvedsz hiányt. Nem tudsz semmit össze hasonlítani direktben, mert itt jóval többet kapsz a pénzedért általában ha szolgáltatást veszel. Kihozol egy csúcs telót 50 fontért, 25-30 havi, minden korlátlan csak az internet nem, és ennyi. Sőt még ingyen wifit is kapsz hozzá a forgalmasabb helyeken, nem mintha kéne.
Mondok valamit Amazon Prime előfizető vagyok, 60 font körül volt egy évre, így szinte mindent olcsóbban veszek tőlük online, mindent ingyen hoznak ki, a smart TV-n kapok filmeket, zenéket sorozatokat, most indult nem rég a Prime NOW, rendelsz tőlük valamit, mondjuk pl reggel főzni akartam, vettem vizet, sört, zöldséget, és másfél óra múlva itt volt, ingyen hozták és a termékek ára is nagyon olcsó volt. És folyamatosan bővítik a szolgáltatásokat. Über is sokkal komplexebb és jobban működő, és ez csak egy példa, van sok másik is, ahol szervizelem a Volvokat, ingyen hozzák viszik ha kérem, és mivel előfizettem 5 év szervizelésre, ingyen kapok akármilyen csere autót, minden alkatrészt, kelléket olcsóbban veszek, csomó mindent adnak ingyen is stb... Itt általában a szolgáltatás egy nagyon komplex dolog, de biztosan állíthatom, hogy itt nincs olyan, amire nem találsz megoldást, akár milyen téren.
Amazonhoz hozzá még: Kaptam egy emailt is tőlük, mindjárt indul a The Grand Tour (ex Top Gear), ezt is tudom majd nézni, sőt lehet jelentkezni a forgatásokra is. Most Okt 13-14 itt forgatnak: [link] Jelentkeztem is, még nem tudom hogy beválasztanak e
És vannak olyan dolgok amiket nem is használok az Amazontól.
Szóval elég összetett minden igényt kielégítő csomagot kapsz a pénzedért, biztosan állíthatom.
xeon.Szabi
Mi is vittünk haza jó pár autót, sokat rendelésre, innen fórumtárs is használ Angol autót, ugyan úgy használható, le műszakíztatható, megszokás kérdése, nem mindenkinek sikerül. De jobb áron kapsz sokkal felszereltebbet az tuti. Sokszor olyanokat, amit Magyarba nem is tudsz venni, még ha akarnál sem.
-
FeRRaR1
őstag
London, persze családos külvárosi rész. Belvárost meg a nagy tömeget rühellem.
Röviden annyit, hogy azt a szabadság és boldogság érzetet ami itt van, én már nem cserélném el semmire. MaradunkHa pár éven belül kilépünk az EU-ból csak jobb lesz hosszú távon szerintem.
Fater nem ért rá beszélgetni, így csak holnap tudom R témában megkörnyékezni
Egyébként az itteni havi átlag kereset £3500, a kocsi meg elvihető kevesebbért is. Ennyit kell egy Angolnak most egy R-es Volvora gyűjteni semennyit, max egy hónapot, már ha van valamennyi megtakarítása. (Én sajnos még jóval alatta keresek de majd alakul...)
-
FeRRaR1
őstag
Nem akartok kiköltözni ide? Megvesszük hobbi & pálya autónak felesbe, aztán megkap minden törődést, mi meg az adrenalint
Szerintem 2700-2800-ért oda adná, el is mennék megnézni ha nem lenni ilyen rohadt messze. 540 km..... oda, majd vissza még egyszer
Na most rá állok, megkérdezem fatert is, neki is nagy álma egy R-es Volvo
Jelentkezőket várom
-
Peti78
őstag
Köszönöm, átlátható írás. Olvasgatok most a kettős tömegű lendkerékről. Azt bogarásztam ki, hogy s60 dizelekben 2005. 09 hótól található meg, viszont a benzineseknél nincs ilyen dátum. [link] Ezek szerint minden benzinesben van, vagy marad az alvázszám alapján történő érdeklődés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest