Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mice_007
tag
válasz
proci985 #6707 üzenetére
Nekem nyár közepén (persze nyaralás alatt) produkálta ezt, cella zárlatos lett a gyári (4 éves) akku, első körben csak akkufesz alacsony üzenetet kaptam, aztán másnap reggel már karácsonyfa üzemmód volt, villogott minden, felsorolt minden modult, hogy hiba. Új akku, azóta minden megint frankó. Csak egyszerűbb lett volna, ha egy sima hétköznap csinálja
-
Mice_007
tag
Tudtok ajánlani valami jó automata (geartronic, volvo v60) szereléssel foglalkozó arcot? Totalcaron volt egy cikk 2 éve egy Ferenc nevűvel, de nem tudtam kideríteni az elérhetőséget.
Egyébként tapasztalt valaki olyasmit,hogy N-ből D-be húzva a váltókart néha (és ez elég randomnak tűnik) egy elég combosat ránt a kocsi. Nem sikerült se hideg se meleg motorhoz kötnöm a dolgot, menet közben hibátlanul és simán vált mindig, csak ez az álló helyzetből D-be váltás néha gáz. Egyébként pedig ezt is teljesen simán csinálja. Volvónál annyit mondtak, hogy adaptációt kéne törölni, de korábban már ezt csinálták elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest