Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Az ebay-es árak nem 10-15%-kal olcsóbbak, pl most amit linkeltem az 100k szállítással együtt, míg az általad is linkelt Bluepower gyártói honlapon 590 ajró, ami több, mint 170.000FT.
Nyilván Kínából jönnének az ebay-en rendelt fejegységek, ott meg minden adózási kiskaput kihasználnak, nem véletlen az ekkora árkülönbség.Attól függetlenül, h két évjáratcsoportra bontja a fejegységeket, szerintem az S60-hoz való két típus bármelyike jó az összes S60-ba, szimplán, ha valaki a HU650-es rádiót cseréli le mondjuk BLP-890-re, akkor muszáj lesz vásárolni mellé pohártartót, vagy telefon egységet.
128mb RAM, 600mhz körüli proci, Win CE alapokon.
Ez kb. egy 7 - 8 éves PDA konfignak felel meg. (De jó is volt annó, az első PDA-m egy Fujitsu N560 pont ilyen specifikációkkal bírt.)
Csodákra nyilván nem lehet számítani, IGO8-at, divx-eket elviszi, és ennyi.Nekem ezért is szimpatikusabb a gyári monitoros megoldás.
Egy részből az a távolság, illetve magasság biztonságtechnikailag kedvezőbb (éppen hogy csak el kell nézni, és átfókuszálni, míg a dupla DIN-nél erősen le kell nézni, nem beszélve arról, h ezek a 800x480 TN paneleknek elég gyatra a betekintési szöge.)
Csak azt kellene megoldani, h egy távirányítóról legyen aktiválható külön a monitor, és a GPS aktiválása.
S, így lehetne rá kötni tolatókamerát is.
A Nav N Go-nak egyébként van egy ún. Limousine nevő dobozkája, amely pont ilyen célra készült, de br 160.000 Ft-ot szerintem baromira nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Edge Ryde Seven 26" első-hátsó kerékszett Shimano SLX agy
- Prologo Nagó Evo Tri 40 kerékpár nyereg
- 3+2+1-es ágyazható ülőgarnitúra eladó bordó színben.
- Alig használt Philips darálós, tejhabosítós kávéfőző
- Philips LatteGo 5400 Automata Kávégép I Új Tejtartály I Frissen Tisztítva I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest