Új hozzászólás Aktív témák
-
marky mark
újonc
válasz
Sztonos #1979 üzenetére
Én addig jutottam ezzel, hogy megszámolni meg tudom find nélkül, a bennük lévő sorok átlagos száma nem akar összejönni.
read=0
if [ -r $1 ]
then
read=`ls $1 | wc -l`
fi
echo $read > log.txtA futtathatót ugyanígy kéne, csak kéne egy for is, ami utána végigmegy rajtuk, és wc-vel megszámolja a sorokat, majd a végén egy átlagolás (sorok száma/fájlok száma).
De lehet, hogy eleve for-ral kéne kezdeni, tesztelni futtathatóra, és ha az, akkor számolni, a benne lévő sorok számát pedig hozzáadni egy változó értékéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Tőzsde és gazdaság
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged