Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
marky mark
újonc
válasz
Sztonos #1979 üzenetére
Én addig jutottam ezzel, hogy megszámolni meg tudom find nélkül, a bennük lévő sorok átlagos száma nem akar összejönni.
read=0
if [ -r $1 ]
then
read=`ls $1 | wc -l`
fi
echo $read > log.txtA futtathatót ugyanígy kéne, csak kéne egy for is, ami utána végigmegy rajtuk, és wc-vel megszámolja a sorokat, majd a végén egy átlagolás (sorok száma/fájlok száma).
De lehet, hogy eleve for-ral kéne kezdeni, tesztelni futtathatóra, és ha az, akkor számolni, a benne lévő sorok számát pedig hozzáadni egy változó értékéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest