- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
válasz
dabadab #2821 üzenetére
Aha, asszem javítanom kell a specifikációmat....(egyébként nekem a \n megmaradt ebben a valójában és nem alakult át enterré, ahogy azt vártam).
Hogy nézne ki a script, ha nem tudom, hogy hány eleme lesz a tömbnek és azt sem, hogy mik lennének az elemei?
Amihez kellene, az az, hogy egy while loopban sed-del kiszedem egy HTML oldal egy bizonyos értékét, amit változóba mentek, legyen VAR1. Szóval a tömb aktuális tartalma mindig ez a VAR1 mögötti érték, de hogy hány ilyen lesz még és mi lesz a tartalma, azt nem tudni előre, viszont jó volna összeszámolni, hogy hányszor sikerült tartalmat kiszedni és hogy mi volt konkrétan a VAR1 értéke és ezeket egymás alá-mellé tenni (IFS-től függően), mint ahogy az első hsz-emben a TOMB-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest