- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
Inkább ezt nézd:
http://downloads.openwrt.org/releases/18.06-SNAPSHOT/
Folyamatosan megy a fordítás.Én feltettem előző héten egy TL-WR841ND ver8.1 és egy TL-WR740N ver4.2x eszközre. Az elsőre simán felment, a második beakadt egy bootloop-ba és tftp-vel sikerült ráküldeni végül.
-
Norby86
őstag
Igen, én a routerre gondoltam alapból is a külső vinyó csatlakoztatását, nem a windows-os számítógépemre.
Ide majd megy bele a jelenlegi NTFS-re formázott 1 terás vinyóm, a router meg kap egy másik 1 terás vinyót amit ugye EXT4-re formázok, így ez lesz a videó és zene megosztó itthon amire a 12 MB/s sebesség (ha annyival tud majd hálózaton másolni) elég is lesz.
Más: Valaki próbálta már az icecast szervert feltelepíteni? Mert nagynehezen az éjjel sikeresen készítettem extroot-ot, de az icecast-ot hiába tettem fel, nem jön be a konfigurációs oldal. Lehet valamit kifelejtettem vagy rosszul csinálok, nemtudom.
-
wigyori
tag
Folyamatban a build. Vegul teljesen uj build lesz, aktualis 3.18 kernellel, tehat sysupgrade kell majd. Ha lesz tesztelheto buildelt image, szolok es adok linket, ha erdekel.
Azert tokoreszunk ennyit, mert a 17.01 (illetve a kesobbi release-ek) nem minden 4/16 vagy 4/32-es device-on mennek hasznalhatoan, es megprobaljuk a CC-t megtartani hosszabb tavon, illetve reprodukalhatova tenni a build process-t.
-w-
-
vargalex
Topikgazda
A linken szerintem nem nagyon van olyan gyártó (a különböző linux distro-kat most nem venném ide), aki valóban kiadott valamit. Inkább csak cél dátumok vannak, illetve hogy tesztelés alatt. Én azt gondolom, hogy a legtöbb gyártó nem is fog kiadni firmware frissítést, legfeljebb az éppen aktuális termékekre. Ezzel is terelve a felhasználókat az új eszközök felé.
Nekünk pedig ott a LEDE, vagy saját build OpenWrt forrásból. -
wigyori
tag
Bulletpointokban:
- utolso stabil OpenWrt release a CC
- a LEDE (az OpenWrt fejlesztok egy resze) forkolt tavaly majusban
- tavaly oktober ota ertekezunk arrol, hogy merge-eljen a ket projekt ujra
- ennek folyomanyakent (mivel valamennyire a LEDE-sek haladtak elore) tavaly november ota leallitottuk a fejlesztest OpenWrt oldalon, hogy a re-merge egyszerubb legyen
- ennek egy eve, joreszt idohuzas miatt
- az OpenWrt Summmit-ra valoszinuleg elkeszulunk a merge-elt koddal, aminek az alapja a LEDE-s master lesz
- security upgrade-ek bekerultek a CC-s github tree-be, de ez csak source-only, tehat kezzel kell buildelned
- hogy a kovetkezo OpenWrt release mikor lesz ezutan, nem tudniHope this helps.
-w-
-
krealon
veterán
Hasznald ezt:
mr3220v2_en_3_14_2_up(120822).bin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 1 / 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest