Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Igen, alapvető felhasználásra (is) jó a wrt, bár a sok funkció miatt szinte el lehet veszni a beállításokban, ezért írtam hogy ágyúval verébre, általános célra használni, ha van más könnyebben kezelhető, egyszerűbb, nyíltforrású alternatíva(padavan) az adott routerre. Wrt-nél észnél kell lenni mit állítasz be, milyen csomagokat telepítesz, mert könnyen elhszállhat a rendszer, bár az asusnak jó recovery-e van. Az nem igaz hogy a padavan-t nem fejlesztenék, mahtab uddin szinte minden összetevőt frissített már, a kernelen kívül(azt a mediatek gyári driverei miatt nem lehet, mert a 3.x kernelhez vannak láncolva), újabb fejlesztő is csatlakozott, sztyepán timofeev.
Jó lenne valahogy egy Xiaomi routerről lementeni valahogy a Xiaomi féle Luci-t, és azt összeházasítani(összekalapálni) az aktuális openwrt-vel, lenne egy padavan szerű egyszerűen kezelhető felületű fw, az openwrt lehetőségeivel, ha valakinek nem elég a gui tudása az konzolban beállíthatja amit akar, az átlagfelhasználónak meg elég lenne a xiaomi féle Luci. Illetve valahogyan rá kellene venni a Xiaomi-t hogy a proprietary részeket(eszközmeghajtók) kivéve adja ki az openwrt alapú fw-je forrását.
-
suste
veterán
ahogy az előbb is írták, a ddwrt-ben elég kesze-kusza a beállítás
én anno egy linksys54gl -lel a sima repeaterrel is megszenvedtem, és nem találtam logikusnak a neten talált leírást, de működött
így azt gondolom, hogy a wifree megosztásnak is mennie kéne ott is, de fogalmam sincsen milyen módonopenwrt/lede esetén a lede az ajánlottabb egyelőre, hiszen az frissebb (pl a wpa2 hiba is javítva van már)
-
Gyurka6
őstag
Szevasz!
Ugyan már nem tudom megnézni, nekem dir-825-ön ddwrt-vel ment a wi-free (most lede van rajta és mást nem tudok rátenni). A nevet és a felhasználót nem éppen könnyen értelmezhető (számomra) helyen kellett megadni (több lehetőség esetén előbb végig nézni őket). Emlékeim szerint a beállítható menüpontokon nem kellett változtatni (titkosítási mód stb.) csak kitölteni, ha ez segít valamit....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warcraft : War Within ! Battlenet GIFT ! Game time !
- Retro Windows telepítő csomag 13 db lemez szoftver XP Vista Szerver
- Piper3D látványtervező szoftver
- PC akciójátékok gyűjteményből egyben eladók
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest