-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Szerk.: Nem válasznak szántam, elnézést!
Sziasztok!
Olyat meg lehet oldani, hogy a helyi hálózatra (akár kábelen, akár WiFi-n) kapcsolódó egyes eszközök csak az internethez férjenek hozzá, a többi eszközhöz ne? Ha igen, akkor milyen lehetőségek vannak? Gondolom a legegyszerűbb egy guest WiFi létrehozása, illetve adott LAN portok elkülönítése lenne. Ezt hogy kellene megvalósítani? Van más, általánosabb megoldás is esetleg? Pl. MAC cím alapján.
-
idioty
tag
Azért óvatosan a visszaállítással! Érdemes elolvasni ezt előtte. http://wiki.openwrt.org/doc/howto/generic.uninstall
Én úgy jártam, hogy letöltöttem az eredeti firmware-t a gyártó oldaláról, majd luci-n keresztül felraktam, és bootloop-ba került a routerem. Csak TFTP-vel tudtam újjáéleszteni.
Nekem TP-Link routerem van, és ott le kellett volna vágnom az eredeti firmware elejéről 200 bájtot... -
stopperos
senior tag
Csak óvatosan kérdezem, a 12.09-es stabil kiadást már próbáltad? Nekem 7.2-es van, tudom nem az a hw, mint a 8.x széria, de nagyon stabilan ment 24/7, a T-Home 120/10 -es netjével és ~130 eszközzel.
A te esetedben szolgáltató és fw verzió is közre játszhat, hogy nem a stabil kiadás. Milyen szolgáltatói eszköz van előtte?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sorozatok
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest