- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
E.Kaufmann #13493 üzenetére
Szerintem erre a célra egy raspberry pi sokkal alkalmasabb lenne, sokkal jobb hardver.
-
Headless
őstag
válasz
E.Kaufmann #13491 üzenetére
Szia, ha olcsó/pici eszköz kell, akkor nexx 3020H vagy F az A-ban 4 mb flash van csak. 4 mb felejtős, 8 mb necces de elvileg beletudsz férni. Ha viszont rászánsz kicsivel többet a xiaomi router 3G kb egy 10-es. Ez jóval erősebb én készítek hozzá buildet is. De van padavan is hozzá amit jobban preferálnak mostanság.
Viszont az ntfs fájlrendszert én elfelejteném. Amúgy router kell vagy csak egy nasnak megfelelő eszköz, ha utóbbi vannak jobb célhardverek is.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
E.Kaufmann #3693 üzenetére
Szia!
Buildelj egy saját squashfs firmware-t.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
E.Kaufmann #3691 üzenetére
Szia!
Nyilván le tudsz, de a trunk esetén az ipv6-os csomagokon kívül nem nagyon van olyan, ami felesleges...
-
vargalex
Topikgazda
válasz
E.Kaufmann #3688 üzenetére
Szia!
Miért, jffs2-n lenne elég hely? Az kevésbé tömörített...
-
vargalex
Topikgazda
válasz
E.Kaufmann #3686 üzenetére
Szia!
Nem is buildelnek már alapban jffs2 firmware-t. Szóval legfeljebb magadnak csinálhatsz ilyet. De nincs is sok értelme, ráadásul nem is túl biztonságos. Pl. bukod a failsafe-t is.
-
Peter789
senior tag
válasz
E.Kaufmann #1745 üzenetére
ha van elég hely hozzá, akkor a luci telepíthető package-ből, és már csak a uhttpd-t kell elindítani és használhatod...
az SD/MMC modhoz annyit kellene kitúrnod, hogy hol találsz a nyákon 4 GPIO lábat - ezek lehetnek akár LED-ek, gombok is, csak le kell rugdosni róla a funkciót... valószínűleg itt írnak ilyenről is...
viszont a RAM-ja rettentő kevés, nem tudom mire lesz elég a 16 mega...
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
E.Kaufmann #1745 üzenetére
Ja még valami. Openwrt aklatt hogy lehetne két ethernet portot összevonni, nagyobb uplink miatt? A LAN szekcióval kellene hogy egy hálózaton legyen és egy LAG képes switch-el lenne összekötve. Ha jól értelmeztem a webes felületet és pontosak ott az infók, a TP-link switch-e gigabites kapcsolatban áll a cpu-val.
Lehet hogy gyenge a cucc amúgy hogy bírja LAG-ban a tempót, de próba cseresznye, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Home/Nest
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Autós topik
- Magisk
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged