Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
crea1984
tag
Sziasztok!
Sok-sok olasz utan (uno,tipo,bravo,stilo es jelenleg egy 159es alfa) szeretnek munkaba allitani egy olaszt. Grande punto a kijelolt es oktato autonak szannam. Termeszetesen nepiteleteket atolvastam, hasznalt teszteket is. El is bizonytalanodok sok ponton. Gondolhatjatok, hogy ebben az esetben a megbizhatosag a legfontosabb szamomra, es hiaba az olasz szerelem, felek racionalisabb dontest kellene hoznom. Csaladba van egy ezer eves b corsa, es barmennyire is szeretem az olaszokat, szamomra hihetetlen higy sosincs semmi baja. Korabeli olaszaimnak fiatalabb korukban is mindig volt valami apro, bosszanto hibaja. Sosem hagytak ut mellett, de mindig kellett valamit barkacsolni... Oktatasban az igenybevetelt gondolom nem kell reszleteznem. Valto, szervo, kuplung gyilkos...nem biztos a legmegbizhatobb valasztas egy grande erre (m32, city szervo hiba… stb) masik jatekos jelenleg meg a suzuki swift 1.3 (tudom abs kocka, nyelestengely) de ha elengedem a grande puntohoz valo vonzodasom, es elvakultsagom, jobb dontes lehetne egy swift?! Racionalis dontest kell hoznom, kenyerkeresom lesz. ( Alfa 159 marad, oromautonak
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Láncfűrész topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Parfüm topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)