- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Köszi. akkor sajnos nincs mit tenni. Legalább egy kapcsolót berakhattak volna ami offline tartja a dolgokat vagy mondjuk a legalpáribb, hogy lehessen szűrni azokra amik le vannak töltve. Bár lehet azt meg tudom nézni valamilyen tárhely figyelő programmal, valami treesize-hoz hasonlóra gondolok.
-
markknight
veterán
Rettenetes ahogy ez az iCloud működik, olyan szinten fapad, hogy az ember eldobja az agyát mennyire gyér.
A gépemre random mikor finderben böngészek (nem icloudos mappákat) akkor valami triggereli cloudot, hogy valamilyen fájlokat töltsön le, mintha én offline szeretném az icloudosakat böngészni. Ez azt eredményezi, hogy FOLYAMATOSAN tele van pakolva a gépem iCloud fájlokkal, olyanokkal amiket nem használok.
És sajnos nem tudom megállapítani milyen folyamat alapján megy. Adott egy sorozat ami nincs meg máshol úgy ahogy nekem kellett ez iCloud-ban van tárolva. Ha a mappát nézem ott a felhő ikon, hogy letölthetem. Ha bemegyek a mappába látom, hogy 30 fájlból 28-at letöltött, ezeket manuálisan kell remove downloads gombbal eltávolítanom. Na, de most nekem van vagy 200 hasonló mappám, marhára nem szeretnék egyesével bemenni és törölgetni őket, hogy csak online tárolja, SŐT. Nem is akarok vele foglalkozni, NE SZEDJEN LE NEKEM SEMMIT OFFLINE AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL!
A táhely takarékoskodás be van kapcsolva, ha úgy van, hogy telepíteni akarok egy nagyobb programot, akkor pofátlanul kiírja a Macos, hogy töröljek valamit mert nincs hely, holott ezt a sok szemetet amit az engedélyem nélkül leszedett simán le tudná kapni.. Ilyenkor mit kell csinálnom? Bemenni a beállításokba és kikapcsolni az iCloud Drive-ot, ez felszabadít minden helyet, de ha meg bekapcsolom akkor ugyanez ismétlődik.
-Letöltött fájlokra nem tudok keresni
-Programot nem találtam ami automatikusan törölné ezeket
-Arra se találtam programot meg beállítást ami kikapcsolja ezeket a letöltéseket.PLS help, mert kezdek megőrülni.
-
markknight
veterán
Ha az icloud syncet kikapcsolom, akkor még mindig maradnak valamiért képek a photos appban. Ha törlöm azokat akkor befolyásol bármit? Vettem egy új macet amit csak otthonra használnék, a régin meg el szeretném engedni.
-
markknight
veterán
Sikerült közben, elég kifacsart módon. Ha az AppStore alatt kattintom meg az account lehetőséget, akkor felhozza a lehetőséget, egyébként nem.
-
markknight
veterán
Hogyan tudok deauthorizálni eszközt? Már meghaladtam az 5-öt, de egyszerűen hiába csinálom amit írnak, nincs lehetőségem eltávolítani a régieket..
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
Azt be lehet állítani, bármilyen paranccsal, hogy a photos app sync-et ne kapcsolja ki soha? Mert, hogy iPhone-on kiírja, hogy optimalizálja a teljesítményt, meg kíméli az akut ezért kikapcsolja az oké, de itt ne legyen már ilyen
-
markknight
veterán
Sziasztok!
Az rendben van, hogy a watch csak akkor oldja fel a macet, ha alvó módból ébred fel? Sima lock-ra nem?
Illetve vannak levakarhatatlan steam játék ikonok a gépen. Ezt, hogy tudom leszedni a launchpadból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest