- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
ne nagyon bízz ebben sztem
nálunk akkor is drágák lesznek sajnos.
Kint kell megvenni...csak ahhoz ismerős kell.
Én muCommandert használok, az eléggé hasonlít rá. Egyébként a TC az ami nekem is a legjobban hiányzik.
Egyébként szinte minden programnak van megfelelője osx-en.
(#4297) Karma: Köszi, megnézem. -
Dehogy is állítom azt (elég ironikus lenne hithű OSX júzerként ilyet állítanom
), sőt. Arra akarnék inkább kilyukadni, hogy sokfélék vagyunk, sokféle igénnyel, nincs abban semmi, ha valakinek Windowsra is szüksége van.
A VMWare Fusion egyébként nagyjából ugyanaz, mint a Windows/Linuxos testvére, a VMWare Workstation: paravirtualizációs cucc, amivel virtuális gépen lehet mindenféle más operációs rendszert is egyszerre futtatni. Többek között Windowst (én XP-t használok, de akár a Win7 is megy, a Fusion 3-mal még Aero támogatás is lesz), Linuxot, Haikut, mikor mi kell.
Próbáld ki az OSX-et valahogy (menj be egy iStyle-ba vagy XMS-be pl.), feltétlen megéri. És/Vagy vedd meg az iMac-em
Apropó Office, a Microsoft-féle Office 2008 elég korrekt. Sajnos az ára húzós (42k a Home and Student verzió), a BME-től meg nem lehet legálisan beszerezni, így nem használom már. De erre is jó a VMWare
varsam: Próbáld ki a Handbrake-et is, sokkal egyszerűbb, mint a mencoderrel küzdeni. Sőt szerintem az Avidemuxnál is, mondjuk nem is tud annyit. Valamint (bár ezt nem próbáltam még ki) ha van Perian a gépeden, az iMovie-nak is kezelnie kéne elvileg az AVi filmeket
-
mahatma
aktív tag
Az Apple office csomagja számomra megtanulhatatlan volt így a közel 15 éves MS Office után, így Macen azt nem is nagyon erőltetem. Egyébként meg netre, filmre, zenére és sok más otthoni cuccra szerintem a legjobb választás, nem fogsz csalódni. Én örülök h még olcsó USD mellett sikerült egy MacBookra szert tennem.
#4290: esetleg próbáld ki a VisualHub nevezetű progit, annak elég egyszerű a kezelése.
MOD2:
Tud valaki esetleg egy felirat időzítő progit? Elcsúszott feliratot kéne valahogy hozzápasszolni a filmhez....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest