-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz
EmThor #11929 üzenetére
igen, én is így voltam de szerencsére pont beutott ennyi meló még, így előbbre hoztam az apple care vásárlást.
ha erősebb grafikus kártya kell, akkor szerintem megéri a tavalyi 5.2-es, ha nem kell, akkor most vegyél ilyen kedvezménnyel.egyébként a tavalyi 212e Ft, tehát annyi majdnem mint most kedvezménnyel az idei legkiseb és apple care együtt. -
DanielK
addikt
válasz
EmThor #11855 üzenetére
OFF: csak azért kérdem, mert 2009-ig aktívan ott voltam az oldalon és emlékszem, hogy jó teszteket/kedvcsinálókat írtál (2-3-ra emlékszem), sőt még annó psen is barátlistámon voltál. Csak utána egyre kevesebb időm lett, és végül csak nagyobb nevekkel játszottam/ok most is. Pl. most az uncharted3-mal jétszok, mikor időm engedi. Illetve a Last of Us-t várom még.
Én Starkingből vettem, 3-4 nap alatt át lehetett venni náluk, de istyle-ban is lehet még rendelni. Igaz lionnal jött, de még lehetett regisztrálni az ml akcióra.
Én nagyon örülök, hogy váltottam pc-ről, nem bántam meg. Hihetetlen, hogy milyen halk gép. Az apple care-t később is megveheted. Nem kell azonnal. Én is januárban fogom megvenni a géphez.
"Az AppleCare Protection Plan csak a Mac számítógéphez tartozó egyéves korlátozott jótállás érvényességi ideje alatt vásárolható meg" -
The IT guy
tag
válasz
EmThor #11848 üzenetére
Igazán nincs mit! Újak közül tervezel venni egyet, vagy a 2011-es modellekből? Csak azért kérdezem, mert az új gépekben lévő videokártya valóban erős, viszont a 2011-es i5 2.5 GHZ-es modellben AMD Radeon 6630m videokártya van, ami azért erősebb mint az Intel integrált videokártyái. Ez jelenti azt viszont, hogy a HD4000 nem fog jól teljesíteni az általad felsorolt dolgokban, csak azért a Radeon erősebb.
P.S.:A 2012-es modellben viszont van USB 3.0, és a procija Ivy Bridge /kevesebb áramot zabál, és egy hangyapénisznyivel gyorsabb/ Végtében, egy tökéletesített Sandy Bridge.
-
The IT guy
tag
válasz
EmThor #11844 üzenetére
Hangod lesz, minden működni fog. Az általad felsoroltakra teljesen tökéletes lesz. Hangosnak nem hangos a gép. Ha pl. éjszakára bekapcsolva hagyod, lazán fogsz tudni tőle aludni.
A perifériákat gond nélkül felismeri, így a leggagyibb noname billentyűzet-egér kombóval is lehet használni.
A protection plan megéri, mert ha neadjisten történik vele valami, alaplapot kell cserélni, miegymás... akkor bizony az AASP-k (Apple Authorized Service Providerek) szép nagy pénzeket kérhetnek a gép szervízeléséért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- HP Prodesk 600 G6 - i5-10500 3.1Ghz 6 mag 8GB DDR4, 256 NVME SSD, szép állapotú WIN11
- Mac mini (2023 with M2)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged