- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
1402 slim line es igen, pont igy lenne bekotve, ha mukodne.
En is igy tudtam, hogy van rajta. Vettem is egy toshlink-jack atalakitot es amikor bedugtam semmi. Megprobaltam masfele az optikai kabelt ( a tv-bol, az erolkodobol), mindenhol latszott a piros feny az uvegszalon, kiveve amikor a Mini seggebe dugtam. Ez egyebkent egy nagyjabol 3 eves problemam es egyszer bementem egy Apple boltba, hatha a Genius-ok tudnak segiteni. A geniusz asse' tudta mirol beszelek es azt monta, hogy nincs is olyan a gepen.
A Rendszerbeallitasok-Kijelzo alatt volt a szamomra lenyegtelenek kozott egy full hd-nak megfelelo(tehat 1920x1080 minden mas nelkul), a 4K is csak ilyen modon volt kiirva, egy 1080i, meg egy 1080p. Ugyhogy letoltottem az altalad ajanlott progit, beallitottam a felbontasokat... es ki is kellett kapcsolnom, mert az egermutato szaggatott es masfele is eszrevettem a recegest a rendszerben ( ez majd egyebkent egy kesobbi kerdesem lesz), szoval lattam, hogy feleslegesen dolgozik a proci a felbontasok kozott. Majd meg nekiesek jobban, hatha van valami arany kozeput...
Ezt az SMC reset-et majd megcsinalom, de a Night Shift dolgot nem talatam a gepemen. Ha jol lattam a keresesben, akkor a Kijelzo menupontban kene lennie, de nekem csak Kijelzo es Szin opcio van, Night Shift nincs, hiaba az Apple honlapjan az van irva, hogy 2012 utani Mini-en is lennie kellene. Esetleg ez Big Sur alatt jott be... masra nem tudok gondolni.Esetleg halbelekbol ki tudok majd olvasni valamit, de rumot-palinkat-ilyesmit nem ontok ki a foldre az isteneknek felajalva
Az LTT az a Linus Tech Tips, vagy valami IT dolog jelentese, amit nem dobott ki a kereses? Amugy nekem Szirmai Gergo mindegyik csatornajan konstans jelen van, de pl az Abroad Japan-nal meg csak 2-max 3 masodpercig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Lenovo S30 lap+ processzor +ram+ssd
- Ryzen pc 4gb-os videókártyával + ajándék !! Csere is !
- BESZÁMITÁS! Intel Core i7-3770, 3.40 GHz (Turbo 3.90 GHz)//16GB Ram//RX 580 8gb//480gb SSD.
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest