- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.O.C.
tag
Hali,
A Cycles a töltésre vonatkozik ha jól tudom - vagyis hányszor lett feltöltve az akksi ~0-ról 100%-ra (persze nem szó szerint, pl. 30-ról 100-ra aztán mondjuk 20-ról 50-re töltés egy cycle asszem). Így ha nem mondtam hülyeséget, akkor haver laptopja új. (?)
Viszont az a 93% fura, ha megnézem nálam:
-
Nyugdíjas
nagyúr
Van iStat menubarba való is. Csak most jött ki belőle a 3.0, ami már fizetős, eddig ingyenes volt. Engem is folyton zaklat, hogy upgradeljem 5 dodóért, vagy mennyibe kerül... Szóval gyanitom bölcsen levették már az inygenes 2.x-eseket az oldalukról,de azzinternet hatalmas, szerintem löhhet még dánlód linket találni ahhoz is valahol.
-
Stoto
tag
-
doc
nagyúr
en egy Hauppauge tunert vettem hasznaltan olyan 2003 kornyeken, XP alatt hiaba probaltam rakat drivert meg programot, sosem ment tokeletesen, felvetellel egyutt
aztan mikor Linuxot bootoltam (akkor kezdtem ismerkedni az UHU-val) meglepve lattam hogy ott a tunerkartya, mukodik minden, teletext, felvetel, ami kell, barmifele driver meg egyeb nelkul
ez volt az egyik utolso lokes a Linuxra allasbanOSX alatt azert nem ennyire jo a helyzet, nagyon hasonlit a windowshoz, vagyis mindenhez kell a sajat drivere, szerencsere eleg jo a sw-ellatottsag ilyen teren
multkor egy kinai, 4 csatornas digitalizalot rendeltem, kis google utan sikerult hozza OSX-es cuccot tlalni, megy is szepen vele -
rii
nagyúr
sôôt ... elufóllia'
-
varsam
őstag
Annyi memóriát eszik, amennyit adsz neki, én 1,2 gigát adtam a 3-ból és elég jól ment (de 4GB tényleg ajánlott). Annyi, hogy Safariból néha ki kellett lépni, mert az képes megenni akár 5-700MB ramot is
. Snow Leo-n Parallelssel futtattam Win Server 2008-at, amin MS SQL Server is ment, teljesen jól, a processzor pedig egyáltalán nem volt szűk keresztmetszet, inkább a vinyó, pláne ha elkezd swapolni.
Ezen kívül Win Server 2003-at tudom ajánlani, stabil rendszer és keveset eszik nagyon. -
varsam
őstag
nekem volt kint ismerősöm, aki hozott be egy MBP-t (egy másik ismerősnek). Annyit csinált, mint ahogy te is írtad, hogy doboz eldob, a gépet pedig használta kicsit, mintha a sajátja lenne. Szóval ha megnézik, akkor lássák rajta h saját noti (pl más háttér, ikonok a desktopon stb..), mert ugye a saját notebookod az nem vámköteles.
(#5724) doc
Ez az adblock működik rendesen? -
rii
nagyúr
megnéztem két külön szerverrôl
és az egyikrôl 3 percig akart msolni 240 mega,
míg egy másikról 1-2 mp volt csakés nem az a server lassult be
mert amikor nekem hulla lassú volt, 8 perc meg ilyenek
akkor odamentem egy mókatársam gépéhez, és leárontottam onnan is pár adatot, és ott szinzén 30 másodperc alatt megvolt, míg nekem 5-6-10-12 perc volt akkorés ez csak 20-30 percre jelentkezik
az én server elérésemben lenne valami gebasz? létezik ilyen?
-
Alex91
félisten
MSI MOVIE VOX MINI PLUS MAC/PC USB VHS VH8 DVD CONVERTER
Mondjuk nem tudom milyen, de arban eleg jo...
-
Stoto
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest