- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
AloeVera
tag
Azért ez sem gyenge: Apple keyboard firmware vulnerability demonstrated
-
retes
aktív tag
Hát igen, csak akkor nem sok értelme van a mac-nek, mert egy core i7es gépet brutál nagyobb teljesítménnyel a machez képest 400 ezer körül össze lehet rakni...
Vagyis ezek szerint akkor inkább azt mondjátok, hogy a Mac azoknak jó választás akik szeretik, hogy egy premium kategóriás termék van a birtokában aminél a meghibásodás lehetősége minimális.
Tulképp az aki egy gépet össze tud rakni és ismeri a Windows illetve Linuxot annak csalódást okozhat sokkal-sokkal drágábban a Mac és OSX élménye.
Én kb ezt vettem ki a szavaitokból, viszont a windows-os hálózat és domainben való helytállásáról még nem hallottam erről mik a tapasztalatok?
-
joey04
titán
nah megy a dolog.
ff bolondult meg kissé, a downloadhelper megtalálta a videót, de sehogy nem akarta (látszólag) letölteni. kiírta, hogy kezdés, de nem indult el ténylegesen a letöltés (elvileg)
hagytam a fenébe, egyszer aztán előugrott a letöltések, és vagy 6 példányban elkezdte leszedni. pedig vagy 2 percet vártam. no mindegy azóta tesztelgettem különböző oldalakkal, megy mindenhol, köszönöm. -
Stoto
tag
Pedig nekem teljes meggyőződésem hogy ff gyorsabban behozza a lapokat mint a safari. Nem a cashelés miatt. De amúgy ezt csak itthon lehet észrevenni, utpvel csatlakozva (digihez) 8 ms-re van a prohardver.hu. Szüleimnél dsl-el teljesen mind1 mit használok nem lehet észrevenni lényeges különbséget ff és safari között.
-
Otisz
őstag
Azért azt hozzátenném, hogy a Hacintosh és a rendes OS X teljesen más érzés kezelhetőség szempontjából.
Mint ahogy Te is írtad, az oprendszer a gépekre van szabva, míg a Hacinthos-nál ez ugye közel sem így van, mint ahogy közel sem tökéletes az OS X alatt futtatott Windows.Abban totálisan igazat adok, hogy támogatottság szempontjából a Macintosh nem az első.
Megszokni nekem 1 napba került, és most hogy visszatértem Winre, bizony visszasírom az OS X-et -
rii
nagyúr
az a baj, hogy a ********** ****** *********** *** ****** ******** apple amikor csinálta az OSX-et, Unix ide, Unix oda, bizony kihagyta beőle a *, meg a ?, mint joket jelekként való használatát.
úgyhogy ha még Linux-ban lettem is volna valaha olyan jártas, hogy erre tudnék egy olyan scriptet írni, ami rekurzív végigmegy minden directory-n, és bemásolja őket az adott elérési útbam akkor se tudnám értelmeztetni a OSX shell-jével.
))))-:
-
AloeVera
tag
Ugye itt (ezen a versenyen) nem arról van szó, hogy valaki talál egy sérülékenységet, és ahelyett, hogy a gyártónak jelezné, inkább összerak egy stabil exploitot, aztán várja a soron következő CanSecWestet, hogy vírithasson? Mert ha igen, az nehezen egyeztethető össze a security researcher kifejezés jelentésével.
-
-
biker
nagyúr
jobban belegondolva, nem tudok olyan esetet elképzelni, ahol ez nagy probléma lenne
Hááát, azért gondolj bele: megnyitottad, bent van a memóriában, és utána? szublimálhat?
és azért abba is gondolj bele, hogy ha ezt nem jelzi, akkor talán azt sem, hogy hányan nyitnak meg egy filet, és bárki menthet, és akkor összeakad.
Nyiss meg egy adott txt filet rw joggal mondjuk 2-3 programmal, akkor nem jelzi, hogy ezt már használja valaki? vagy A user megnyit egy filet, B meg törli, utána A bezárja, és szo..ta -
biker
nagyúr
ahogy rii is írja, ha megyitsz egy filet, akkor le kellene zárnia a rendszernek mások elől, és azt csak olvasásra engedni nyitni a továbbiakban, mert csak egy user nyithatja RW jogokkal, a többi csak R joggal, illetve program esetén is letilteni a fileműveletet, hiszen fut a program
jelen esetben akkor a te linuxodon nem működik valamiért. valóban, terminalból nincs kuka, de eddig ezt nem jelezted...
-
Jhonny06
veterán
Igen, meg kell jelennie több fajtának is a listában, Hungarian PC Pro, ilyesmik (én ezt használom). Én a macbolt.hu-ról szedtem, a bal oldalon van, a menü legalján, ahhoz nem kell Shuffit Expander sem, csak bemásolod, ahogy fentebb leírtam, de én nem Restart-oltam, csak Log Out, aztán vissza egy Log In és simán ment elsőre.
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én meg arra a képtelen dologra kezdek gyanakodni, hogy emiatt nem bootol a rendszerem
Tudom, hogy képtelenség,de azóta nem műkszik, mióta a layout bemásolása után először restartoltam(volna)....
Mondom el sem indul azóta. Igy nem nagyon tudok rájönni, műkszik-e...
BTW: -v -vel inditva ott áll meg, hogy Firewire akármi... Közvetlen a bill detect után, szóval még gyanús is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Autós topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged