- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
-
Kommy
veterán
válasz
Fr3eWar #12389 üzenetére
Abban az esetben ha újra akarod telepíteni és nincs szükséged semmi adatra az ssd-ről és a hdd-ről akkor nincs semmi gond simán mehet a móka, ha szükséged avn akkor azokról kell biztonsági mentés, mivel amikor megcsinálod a fusiondrive-ot akkor mind a kettőről eltűnik minden.
-
Kommy
veterán
válasz
Fr3eWar #12387 üzenetére
Miért is kéne ehhez külső hdd, be kell bootolni cmd + r-el megcsinálni a fusiondrive-ot és kész.
Semmivel sem lassabb addig míg nem ír a hdd-re mivel oda csak akkor ír ha már az ssd betelt, és csak ezután jön elő az, hogy magától fogja a fontosabb dolgokat rajtatartani az ssd-n addig a hdd semmit nem dolgozik.
-
rootkiller
őstag
válasz
Fr3eWar #12372 üzenetére
Ez nem jelent semmit. Egyik barátomnak van egy late 2011 MBP, annak 2.4 GHz az órajele, és 35W a TDP, míg az enyémnek 4 magnál 65W. Ráadásul szerintem egy szint felett kicsi teljesítménytöbbletért lényegesen több áramot kér a processzor, ezért lehet hogy amíg az iMacembe lévő i5-2400S 65W mellett 2.5-ön jár, addig a nagy tesó i5-2400 95W mellett 3.1GHz-n. Majd hétvégén összehasonlítjuk az én MB-m és a 2011-es MBP-t, kiváncsi leszek, de amikor azt telepítettem és a Logic Audio Unitokat validált, nem éreztem lassúnak, az én MB-omon sokkal lassabban csinálta.
-
Xero
nagyúr
válasz
Fr3eWar #12264 üzenetére
Azért, így kényelmesebb, és nem kell az x+1-edik kiegészítőt futtatni.
-
DanielK
addikt
válasz
Fr3eWar #12234 üzenetére
igen én voltam az, használtam is és működött is, de néha beállítások elfelejtették, hogy mire állítottam, így meg hangja nem volt néha, csak miután visszaállítottam.
a monitoromban van hangszóró, de végül maradtam a jacknél. unalmas volt időközönként visszaállítani a dolgot, mert elfelejtette. -
-
Ear001
addikt
válasz
Fr3eWar #12210 üzenetére
Nekem Synology DS212-m volt két HDD-vel, de aludni nem tudtam mellette ha ment a torrent, nagyon ki hallatszódott a keresés fejmozgatás, a fénye is gyilkos volt, így átkerült a nappaliba ágyneműtartóba.
A Synology nálunk is a mosókonyhába lett száműzve, de a Time Capsule itt van az asztalon a Mini mellett, és a kettő közül a TC a halkabb.
-
Kommy
veterán
válasz
Fr3eWar #12207 üzenetére
Használom a Fusion Drive-ot, ami nem úgy működik mint más gyártó híbrid drive-ja.
Sőt van Time Capsule-m is igaz 1TB-s, de nem nagyon hallom a hangját, max akkor amikor elindul a seek hangot hallani, de azt is csak azért mert semmi más nicns a szobában ami hangot adna ki a Mac Mini-n meg a Time Capsule-n kívül, igaz most, hogy az asztallap alatt van nem hallom egyáltalán ( sajnos nagyon zavaróan erős a led rajta, így el kellett rejtenem )
-
Kommy
veterán
válasz
Fr3eWar #12199 üzenetére
Nálam egy OCZ Aggility 3 van ben a gépben + az eredti 500-as vinyó, Ha portal 2-zök egy kicsit akkor proci 93 fokig hozzá sem nyúl a gép a ventilátor fordulatához, onnan kezdi csak emelni a fordulatot. 93 fokos procinál megy fel a HDD hőmérséklete 38 fokra alapból olyan 33 fokon áll. SSD-re konstans 30 fokot ír, gondolom nincs érzékelő benne, ezért ír egy értéket folyamatosan.
-
rii
nagyúr
válasz
Fr3eWar #12082 üzenetére
még nincsen kibontva, ... a bal oldali van nekem, 1080p-s jelzéssel
a dobozon levő modellszám gondolom ua. lehet mint a készüléken, de a
Model A1427 olyan semmitmondóAlex91: kaptam .-)
de van egy WD TV-m, amit még 2009 körül vettem.
lehet az nem tud 1080p-t, de őszintén szólva az nem túl nagy gonda WiFi miatt gondokoztam el csak rajta ... persze akkor kellene venni egy NAS-t ....
meg ez tényleg azoknak kell,, akik ipadozni akarnak tv-n, meg iphone-ozni, meg itunes-ozni ... -
tDr1v3r
veterán
válasz
Fr3eWar #11493 üzenetére
Ha szánsz rá annyit (195k), akkor nyugondtan vedd meg... a felhasználási körödre bőven jó lesz, SSD-vel meg repeszteni fog.
Nekem két dolog a bajom vele: nagyon drága (valami 110k volt néhány éve, most meg...), és notihardver. Ezutóbbi nem is lenne baj, ha nem ennyit kérnének el érte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest