Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomchicken
tag
1, Letöltöttem a VLC media playert a Minimre, futattam majd abból az ablakból amit feldobott behúztam a VLC ikonját az alkalmazások közé. A problémám az, hogyha a dock-ról megyek az alkalmazásokba akkor a VLC-nek nincs ikonja csak egy áthúzott kör, de ha a finderből akkor az a bója ikonja van! Én rontottam el valamit?
2, Van egy ilyen noname egerem aminek van oldalt 2 gombja (Windowsba előre, hátra), hogyan tudnám beállítani az egyik gombra hogy az legyen a vissza gomb (mint trackpadon a 3 ujjas ballra vagy jobb húzás), a másik gombra sikerült beállítanom a mission controlt!
3, Valami magyar helyesírás javító progit tudtok ajánlani,mert nagyon rossz, hogy a jenlegi írásom is teli van piros aláhúzással, pedig nincs is benne hiba! (Lion van fent)
4, Régen olyan volt az alkalmazás ablakok (asszem angolul expose), hogy az összes futó ablakot kirakti kis kockákba, de most csak azokat az ablakokat rakja ki, amely alkalmazásban épp vagyok. Szóval ha megvan nyitva 2 safari meg mondjiuk az appstore és a safariba vagyok akkor csak a 2 safari-t rakja ki. Ezt nem lehet vissza állítani a régi nézetre, mert nekem a mission control nem annyira jönbe.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen routert?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
TigerCat