- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
En nem vagyok nagy Unix guru, de a Terminal az egy teljes erteku UNIX command line, amiben egy teljes erteku UNIX-ot iranyitassz, tehat ha a *-ot nem fogadja el joker-nek, annak megvan az oka.
csoportos file atnevezesre vannak freeware progik, amik tok jol mukodnek, legalabbis az altalam meg egyszer sem praktikus xp-s csoportos atnevezeshez kepest szuper. (eddig a legjobb amit lattam, az amigan volt a dirOpus)
MU commander OSX-re sztem eleg jo. v. xfolders. (TC helyett, ha valaki nagyon nem birja ki, bar ha valaki Mac-en dolgozik, illene a Findert megszoknia, mivel ott az a leghatekonyabb)
Kompatibilitassal is csan annak van gondja aki nem ismeri a rendszert. En DTP/Webdesign valamint minden amire eddig PC-t hasznaltam most a Mac-et hasznalom. Es a VirtulPC-t is csak kivancsisagbol neztem meg, nem azert hogy egy programot futtassak vele...
1 Mac-re lehet 500 PC jut magyarorszagon, de ez talan igy jobb is
Programok, vannak ra rendesen. Lehet 1 feladatra nincsen 1000 program csak 10 de az a 10 atlagban sokkal jobb mint az az 1000. Nem kell annyi selejt kozul valogatni.
Aki Mac-kel foglalkozik, az tudja miert nincs a gepben 5 x 5,25'' bovitohely... a Mac-re kulso vinyot nem a gepbe csusztatott Rack-kel oldjak meg (restart, bios, stb stb) hanem kulso hazat FW a gephez csatlakozod, bekapcsolod, feljon a vinyo hasznalod, lekapcsolod... Es a geped ekozben ment rendesen. Rack-et meg mindig rakhatsz a Kulso hazadba. Vinyoknak 2 db hely van a gepben, ami egy 500GB-os (sot akar 800GB-os) raid is lehet (amit magukkal nagyon nem biro emberek 5-re noveltek). Az ugye csak eleg nem???
Szoval minden csak szokas kerdese, meg ismerettseg. Nem azt mondom, hogy mindenki hasznalja, sot!, csak hidd el, ha megszokod, akkor ugyanugy mindent meg tudsz vele csinalni... (sztem nem ugyanugy, hanem sokkal kenyelmesebben, de ez szvsz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- Temu
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- RTX 4080 / i9-13900K / 64GB RAM Balin született, Magyarországon keres gazdát
- Több különböző komplett mini pc eladó 4590T, 4590S, 6100T Lenovo, Dell, Fujitsu
- 2019 és 2020 iMac 27" alkatrészek (3 alaplap, i7-10700K, 5500 XT, 16GB, táp, hangszórók, ...)
- GARIS / ITX méregzsák - AMD Ryzen 9 7900 / 32GB DDR5 / RTX 5070 / stb...
- HP Z240 munkaállomás (több darab) (Intel Core I7-6700, 8GB DDR4)
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Programok, vannak ra rendesen. Lehet 1 feladatra nincsen 1000 program csak 10 de az a 10 atlagban sokkal jobb mint az az 1000. Nem kell annyi selejt kozul valogatni.
TigerCat