- Kickstarteren a Sharge 300 wattos power bankja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- iPhone topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
En nem vagyok nagy Unix guru, de a Terminal az egy teljes erteku UNIX command line, amiben egy teljes erteku UNIX-ot iranyitassz, tehat ha a *-ot nem fogadja el joker-nek, annak megvan az oka.
csoportos file atnevezesre vannak freeware progik, amik tok jol mukodnek, legalabbis az altalam meg egyszer sem praktikus xp-s csoportos atnevezeshez kepest szuper. (eddig a legjobb amit lattam, az amigan volt a dirOpus)
MU commander OSX-re sztem eleg jo. v. xfolders. (TC helyett, ha valaki nagyon nem birja ki, bar ha valaki Mac-en dolgozik, illene a Findert megszoknia, mivel ott az a leghatekonyabb)
Kompatibilitassal is csan annak van gondja aki nem ismeri a rendszert. En DTP/Webdesign valamint minden amire eddig PC-t hasznaltam most a Mac-et hasznalom. Es a VirtulPC-t is csak kivancsisagbol neztem meg, nem azert hogy egy programot futtassak vele...
1 Mac-re lehet 500 PC jut magyarorszagon, de ez talan igy jobb is
Programok, vannak ra rendesen. Lehet 1 feladatra nincsen 1000 program csak 10 de az a 10 atlagban sokkal jobb mint az az 1000. Nem kell annyi selejt kozul valogatni.
Aki Mac-kel foglalkozik, az tudja miert nincs a gepben 5 x 5,25'' bovitohely... a Mac-re kulso vinyot nem a gepbe csusztatott Rack-kel oldjak meg (restart, bios, stb stb) hanem kulso hazat FW a gephez csatlakozod, bekapcsolod, feljon a vinyo hasznalod, lekapcsolod... Es a geped ekozben ment rendesen. Rack-et meg mindig rakhatsz a Kulso hazadba. Vinyoknak 2 db hely van a gepben, ami egy 500GB-os (sot akar 800GB-os) raid is lehet (amit magukkal nagyon nem biro emberek 5-re noveltek). Az ugye csak eleg nem???
Szoval minden csak szokas kerdese, meg ismerettseg. Nem azt mondom, hogy mindenki hasznalja, sot!, csak hidd el, ha megszokod, akkor ugyanugy mindent meg tudsz vele csinalni... (sztem nem ugyanugy, hanem sokkal kenyelmesebben, de ez szvsz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Kickstarteren a Sharge 300 wattos power bankja
- Robotporszívók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AMD Gamer PC - Ryzen 7900X / RX 9070 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe - Beszámítás
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Asztali PC , i3 10100 , GTX 1660 Ti , 16GB DDR4 , 500GB NVME
- Intel i5-4670K + ASRock Z97 Anniversary félkonfig (NVMe Boot, Win11, 8-24GB RAM opció)
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Programok, vannak ra rendesen. Lehet 1 feladatra nincsen 1000 program csak 10 de az a 10 atlagban sokkal jobb mint az az 1000. Nem kell annyi selejt kozul valogatni.
TigerCat