Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
acdc
csendes tag
Na szóval, Nekem nagyon tetszenek külsőre az apple cuccok.Jó lenne egy szép és stabil gép (nem tudom mennyire stabil semmi tapasztalatom - leszámítva,hogy párszor neteztem egy kávézóba vele de akkor már megfogott,hogy nem volt ventilátor a procin és az átlátszó egér nagyon tetszett,meg az egész, nem olyan mint most már 3éve volt aszem és 400 mhz lehetett de a haveromnak akkor volt már pc-je de nem akarta elhinni,hogy csak ekkora a procija).
Én már annyit szívtam vinnel 98-me ,hogy be akartam fejezni az egészet de ekkor jött az xp.hát ez azért már más (együtt vele a gépcsere) de a tökéletestől messze van.Úgy ahogy mire kitapasztaltam a dolgokat milyen progi milyen finomhangoló stb.. Msi,Asus cuccok
Végül is van egy stabil rendszerem de ilyen dolgogtól,hogy pl. a saját oprendszeremen a saját dvd meghajtómmal rendszergazdai jogosúltságokkal vagy akár rendszergazdaként bejelentkezve nincs teljeskörő jogom a cd meghajtómhoz ez kész.....egy csomo dolgot nem tudtam feltelepíteni ami buzi cab fálj volt csak ha vinyóra átmásoltam,persze lehet én vagyok luzer de asszem a win hibáit hosszassan lehetne sorolni.
A szerver 2003-nál meg ati vga-val sehogy se tudok 3d támogatást.A longhornnal előre félek mennyit szívok majd. Tutko gépcsere kéne egy alfa versiót már próbáltam de mint a csiga p4-en.Billék szerint 1giga rammal 3.2p4-el jó vga-val (d9-es asztal hardveres támogatás stb..) menni fog.
A gamekről meg anyit pc is mélyen zsebbe kell nyúlni hiábba vettem kurva drága dolgokat a doom3, far cry már kicsit gáz volt.
Úgyhogy már jo lenne egy masina amit nem kell állandóan bővítenem. Ha beválík a mac akkor majd eldöntöm lehet ibook vagy emac + playstation2 lesz a vége aztán végre egy jódarabig nem kell beleölnöm több lóvét.
Amúgy de jó,hogy itt a firefox winen mer már az netezéstőis is kezdtem megundorodni, operával nyomultam csak sok oldalnál gázos nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- GAMER PC! Intel i5-14400 / RTX 4070 / 32GB 3200MHz / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Ti / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
TigerCat