Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
jaroslav
üzenetére
Logikusan, ha a macOS csak a kép tartalmát skálázgatja, és közben mindig a monitor nativ felbontásával küldi ki a képet a monitorra, akkor ez azt jelenti, hogy pl egy 8K kijelzöt nem tud lekezelni egyáltalán ha a gép speckójában pl a 4K a felsö határ.
Ha viszont a kiküldött kép felbontását állitgatja (manuális beállitáskor), akkor egy relative túl nagy fizikai felbontású monitoron is meg tud jelenni a kiküldött kisebb felbontású kép, csak széthúzva a nagyobb monitorra... (PC alatt ez történik). És a képben megjelenö tartalom még ekkor is külön 'skálázgatható' kellene legyen, de valszeg 'csak' adott felbontáshoz rögzitett, épp csak kompletten skálázásnak hivják.
Vki irja le pls, pontosan melyik verzió müködik, engem is érdekel, mivel én is külsö monitort akarok a napokban a macbook-ra kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
TigerCat