Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kkp900

senior tag

válasz nofi #30700 üzenetére

Nekem nincs bekapcsolva Filevault. Én ezt a kábelt vettem nekem is az új Mac Minim van. És vettem egy 32" HP OMEN monitort hozzá 1440p felbontásút mivel az LG 27" 4K-val szenvedett rendesen , és szar volt konkrétan. Ha meg lentebb vettem a felbontást akkor meg 1440p lett hogy jó legyen akkor meg minek a 4K monitor. Ezért vissza vittem.

https://oaziscomputer.hu/termek/6185/delock-usb-type-c-displayport-2m-85256
    mivel a monitort is tőlük rendeltem ,és már több Delock terméket is vettem tökéletesen működik.
    Nekem semmi bajom nincsen a felébresztéssel. Nincsen kikapcsolva a gép egyfolytában megy mivel Torrentezek vele. Reggel az egérrel ébred és gépelhetem a jelszavamat. Nekem néha az fordul elő ,hogy 1 percre van állítva az elalvási idő , és nem alszik el a kijelző normálisan csak elsötétül de látszik , hogy világít közben feketén. Akkor megint újra nyomok egyet az egérre és felélesztem utána rendesen elalszik. Nem mindig csinálja nem tudom mitől lehet. Más baj nincsen hála istennek . Az előző DELL 25" Ultrasharp 1440p monitorral nem tapasztaltam sose semmilyen hibát.

UI: 25" DELL U2515 h még 1,3 év Oazis garival eladó. Microkarc mentes pixelhiba mentes.

Új hozzászólás Aktív témák