Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz BekkNekker #15096 üzenetére

Én nem merek,,és nem is tudok neked a legtöbb kérdésedre válaszolni,,,Inkább csak "beszélgetek"... ;) :
    Mivel úgy látom nagyrészt minőségi alkatrészekből építkeztél,valszeg értesz a "vashoz..."
    Pc és MAc között "nincs különbség",,,"csodát" az Apple sem tud tenni,,,tehát a vas ugyanaz marad, és ugyanazt tudja mint Pc-ben,,,(CPU,RAM,SSD)
    Tehát a Photoshop nem lesz attól gyorsabb,mert MAc alatt fut...
    Mindez röviden:
    Te is ki tudod deríteni mivel lépsz "előrébb" ,,,durvább vassal.... :U
    A különbség leginkább az operációs rendszerben, és a kimondottan MAC-re írt szoftverekben mérhető,,,
    Vásárlás/beszámítás:
    Ahhoz szvsz nagy csoda kell hogy történjen,hogy bárhol beszámítsák a pc-det...
    Nem rég váltottam én is,,és ahogy látom a piacot, aki MAc-el foglalkozik, nem érdekli a PC,,,egyszerűen más a kereskedők profilja,,,Én csak azt tudom javasolni add el a "piacon" a géped,,úgy tudod a legtöbbet kihozni belőle..Ráadásul alkatrészenként,,,Én nagyon féltem tőle, hogy mennyi idő lesz mire eladom,,,de cca egy hét alatt szétkapkodták...(bár rólam tudni kell hogy általában a legolcsóbb piaci ár alá megyek egy két ezressel,,,mert eladni szeretnék, nem hirdetgetni hetekig, hónapokig...
    Egészben nagyon ritkán lehet eladni PC-t,,,valamelyik alkatrész biztos "hibázni" fog a vevőnél,,,VGA, Háttértár (általában)
    Javaslom kezd itt ha nem vagy otthon napi szinten az árakban... ;)
    Üdv
    T

Új hozzászólás Aktív témák