Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• koma106

senior tag

Két nagyon bosszantó dolog van még amit nem tudok megoldani:

1. Kulcskarika alkalmazás: nem tudom letiltani. A mai napig minden jelszó beírást megelőzően felugrik az ablak, de nem ám csak egyszer, hanem minimum háromszor felajánlja szolgáltatást. Nem tudom elfogadni, hogy nincs olyan opció, hogy végleg kikapcsoljam; nagyon idegesítő. El lehet valahogy távolítani az egész alkalmazást az OS X-ből?

2. iMac-et rákötöttem a TV-re (mini displayport to DVI adapter, DVI to HMDI kábel). Működik a kiterjesztett képernyő. Azonban:
    - minden TV bekapcsolás/kikapcsolás alkalmával újrakeresi a képernyőt a rendszer (villog az iMac kijelző)
    - ha kikapcsolom a TV-t, akkor is aktív marad a külső kijelző érzékelés (pl. túl tudom húzni az egér nyilát a monitor szélénél)
    - ha bekapcsolom a TV-t (de nem kapcsolom át a PC módba), akkor próbál kapcsolódni a kijelzőhöz, de végül beáll normális egy kijelzős állapotra
    A fentiek szerint tehát csak akkor tudom normál (egy képernyős) módban használni a gépet, ha be van kapcsolva a TV is (vagy ha kihúzom a kábelt). Van rá esély, hogy ezt a problémát megoldjam?

Új hozzászólás Aktív témák