Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Problémám mindig fentáll.5.1 sehogy nem megy csak alaplapi hangkártyárol az meg eléggé recseg.Ugyhogy várom tov ötleteket.Amugy cs4624-es chipre kellene nekem valami.MDK 10.1.
-
ftc
nagyúr
Akkor pontositok.Jo lesz nekem 5.1 is csak menne.Valaki nem látott Digifirera drivert?Vagy segitsetek mit állitsak be mert hang az nincs és jo lenne.
-
ftc
nagyúr
Itt is megkérdem.Hogyan tudom Linuxot rávenni,hogy legyen 7.1-em .Egyébként mdk 10.1röl van szo.Pls fontos lenne
-
ftc
nagyúr
Egy kérdés SATAS HDDre hogyan kell feltenni?
Eljut addig a részig ,hogy driver kiválasztása és ott mindig azt mondja az automatikus keresésre,hogy nem jó az amit kiválasztottam.Be is állithatom kézzel felajánja.Valami tipp? -
ftc
nagyúr
Bocs,hogy nem olvasom el(kicsit sok idő lenne)
2 kérdesem lenne:
Milyen emulátort ajánlotok Linux alá,hogy minden wines game és program fusson?
És hogyan állitsam be a batriciokat.Milyen file kiterjesztést használjak és hogy milyen néven(értsd:/usr,/home stb)
Előrre is köszi.Ezt sose értettem meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest