- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
Volna 1 gondom. Wireless netem van Suse 9.1-en. Felismeri a karit ahogy kell, belövök mindent mint winben de nem akar menni... Azt írja bootolásnál hogy interface not found. Miért? Ha beállítom yaston az ESSID-t + a titkosító kulcsot, akkor mennie kéne nem??
Vagy kell még vmi extra progi is hozzá? (Nekem az 1 cd-s változatról van fent.)
Már próbálkoztam vele 1 csomót de egész egyszerűen kezdek taccsra menni az idegtől hogy mé nem lehet linuxon wireless netezni??!!A beállítások jók mert a winből puskáztam és ott ugye megy. Vkinek vmi ötlet? Fontos lenne.
[Szerkesztve] -
Mr Bond 007
őstag
Volna néhány kérdésem: Ha telepítéskor a Suse 9.1-ben nem lőttem be hogy mountolja a wines partícióimat(ntfs) olvasásra, akkor hogyan tehetem meg később??
A hda1 és hda2 partícióim a winesek. Beírtam hogy mount de a listán nem voltak rajta, csak a hda 3 meg a cd/dvd stb. Mit kell beírni hogy mountolja őket?
Ja és még mindíg nem jó a wireless netem..Hiába ismeri fel a yast a kari chipsetjét (D-Link DWL-520+), beállítom amit kell(ene): SSID +dhcp(nem fix ip)+ titkosító kulcs mégis bootkor azt írja: ''No interface found'' De előtte visszaszámol és mikor eléri a nullát akkor jön ez az üzi.
Most akkor mit lehet/kell még állítani(és hol?)? Nekem ez lenne a lényeg. Nem vagyok annyira jó ebben a linuxban ha van vmi doksi ami ezt leírja(eddig csak pcmcia-ra találtam de ez pci-os) akkor adjatok már légyszi 1 linket vagy ha vki tudja a megoldást az írja már le mi a teendő. Így net nélkül használhatatlan az egész számomra és csak a helyemet foglalja.De sztem csak van vmi megoldás a gondjaimra.
[Szerkesztve] -
Mr Bond 007
őstag
Be lehet üzemelni W-lan karit UHU Linux alá??(D-link DWL-520+)
Mert ha nem akkor semmit sem ér az egész ( mert azon jön a netem)
De ha igen akkor hogy?
Amit be kéne állítani (hol?):
SSID
Titkosítás: 128bites
Fontos lenne.
Esetleg olyan disztribet ajánlanátok ami támogatja a W-LAN-t? Kezdőnek
Szivesen áttérnék linuxra de valahogy mikor kedvet kapnék vmi mindíg eltántorít..(hardver támogatás)
[Szerkesztve] -
Mr Bond 007
őstag
-
Mr Bond 007
őstag
Próbálkozom a linux-al Red Hat 9 van de nem tudom hogyan osszam meg rajta a wireless netemet? Wireless karin jön a net és azt kéne osztani a rendes gépenek gépnek amin win xp van. Hogy kell? Melyik csomagot kell felrakni? És mit állítsak be?
-
Mr Bond 007
őstag
Ok de a kollégának meg nekem sem indul el az INSTALL minden megáll. Még ha a kernel lenne rosszul fordítva.. Amúgy télleg nem akartalak megbántani. Nem vagyok az a kötözködős típus. Tehát bejön a kép hogy nyomj enter az intallhoz és utánna meghal az egész.
-
Mr Bond 007
őstag
Nem akarlak fikázni sem kötözködni de akkor sem rossz a hardverem. Főleg azért nem mert a linux azt mondja vagy nem indul el az installja. 1 kicsit ki kéne már jönni a 'linux a tökéletes a hibátlan az isten'' mentalitásból. Nagyon jó oprendszer ezt leírom de akkor sem annyira. Vannak hibái hiányosságai annak is .Érdekes eddig minden más ment rajta csak ez a disztrib nem.. Biztos hogy hardver ki is dobom holnap
-
Mr Bond 007
őstag
Nehogymá a memtest kelljen
Semmi baja a memóriának. A hiba nem a készülékben van hanem (bármílyen hihetetlen
) az oprendszerben.
-
Mr Bond 007
őstag
Ne izgulj nekem is ugyanezt csinálja..
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Python programozás
- SSD kibeszélő
- PlayStation 4
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest