- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Senki ?!
-
SUSE 9.1 támogatja a Canon SmartBase MPC190 multifunkciós,USB-s nyomtatót ? Mit kell tennem,hogy használni tudjam alatta ? Drivert honnét szerezzek ? Aztán meg elég a dupla katt a drveren,és minden ok lesz ?
-
Ez ugye rám is vonatkozik ? ( Mármint a segítés
).Mert a Fedora jó lenne nekem-lehet,az is lesz-,de úgy tudom,az 4-5 cd,én pedig szeretnék mást is tölteni a napokban,csak a 384/DSL bizony nem túl sok.Már ma feltettem volna SUSE-t,de mikor rájöttem,hogy amit szedek,az csak live-cd,abbahagytam a szedését.Fedorából nincs 1-2 cédés rendes -nem live- változat ?
Alaplapi driver telepítése engem is érdekel.
[Szerkesztve] -
A live-cd mivel rosszabb,mint 1 teljes verzió ? Netezésre,zenére,szöveget szerkeszteni,filmet nézni elég ? +kérdés:a Linux le fogja játszani nekem az ntfs winyómon lévő mp3-akat ? Most 1 SUSE-t töltök,mert pici,meg mert ezt találtam,de persze válthatok is.
-
Out a Fedora-t preferálja,de nemtom mennyire 1xű az a disztrib egy kezdőnek.Bár ha Out segít,ahogy megígérte !
Olyat szeretnék,amit parancssorok nélkül is lehet viszonylag jól irányítani -igen,legyen képecskés,egérrel nyomkodható.
A beállításokhoz ne kelljen regényeket írni,csak klikkelni,az Internet 1 perc alatt belőhető -és elérhető- legyen kezdőknek is,és az installálása mondjuk 1 vidkarinak pár perc alatt befejeződhessen.Ilyen disztrib van ?
-
Most ntfs van a gépemen,és majd szeretnék Pingvint.Telepítésnél ugye megcsinálja Ő a FAT32-t ? Egy 40-es winyót képes felismerni teljesen,vagy mindenképpen partíciókra kell bontani ?
-
AC97-tel hogy boldogulnak az új disztribek ? Mert most ijedtem meg.Linuxnál hogy megy a driver-telepítés ? Egyből tudja,mi kell nekem,talán benne is van,és rögtön lesz hang (
),vagy keresni kell azt az AC-t,és babrálni a felrakásával ? Ha az utóbbi,akkor azt hogyan ? Nagyon bonyolult ?
-
Fedora ? Azt eszik vagy isszák ? SUSE-ről,meg UHU-ról hallottam már,de erről nem.Miért használod,mivel jobb,több,szebb ? Talán gyorsabb ? Honnét lehet letölteni ? Ha pedig letöltöttem,gondolom *.img-ben,vagy *.bin-ben lesz.Akkor hogy rakom fel ? Talán XP-s winyóra mentem,onnét daemonnal megnyitom,és lehet telepíteni egy másik meghajtóra ? Vagy hogyan ?
-
Még nem olvastam el minden hozzászólást,de amíg megteszem,válaszolhatnátok pár kérdésre.Sose használtam Linuxot,most szeretnék először,és nem tudom,melyik disztribbel kezdjem.A konfigom:1800+,Abit KD7-Raid ( Via KT400 ),512MB DDR266,2x 40 GB Maxtor,Sapphire
Radeon 9600Pro.Főleg filmek,zenék lejátszására kellene,-no meg Internethez
-de szeretnék DC++-t,és pár játékot is.A vidkarimnak legyen támogatva a drivere,ez fontos tehát,de a disztrib mégis legyen KICSI és GYORS.( Meg szép.
). Total Commander,vagy valami hasonló van Linuxnál ? Ja,meg nem árt,ha valami képszerkesztővel is boldogul !
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest