- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Aktív témák
-
amargo
addikt
1024x768 ban a monitornak minima 60Hz nek kell lenni.. vagy nem?
de ha egyszer 75Hz állítottál be neki akkor miért ilyen értékekkel jelent meg?
tudom hogy hülye kérdés.. de elmentetted? mik a pontos adatok? H freq? V freq..
csak azért érdekel mert én is a napokban löttem be a monitorom. -
-
amargo
addikt
a VGA ra talán az a megoldás, hogy álltalában az OP rendszerek nehezen kezelik az alaplapi cuccokat.. lehet hogy rosszúl mexem, a másik meg VIA chipset.. ami nem éppen a probléma mentes chipsetek közt van. ehez már tényleg Linux guru kell neked, én azt tanácsolnám, hogy tegyél bele egy kis video karit, AGP set..a hálókártyánál, meg ha jól felismeri csak nem kap IP a DHCP-től akkor lehet vmi nincs össze kötve jól, vagy vmilyen kiosztással van a gond. zongorázd végig a lehetőségeket. ööö most olvasom szervertől? tehát egy szerverre van kötve a géped? mert akkor ahoz tényleg nem értek(csak minimálissat). ott kicsit bonyolultabb.
-
amargo
addikt
sajna én szintén nem értek sokat a Linuxhoz, de Melyiket tetted fel? mert a vezérlőben kézileg is belehet állítani.. vagy megkeresni a video karit. meg azt vagy csak én lettám, vagy nem írtad, hogy alaplapi videókártyát használod vagy van más is? a háló kártyát is a vezérlő központban meg lehet találni esetleg beállítani.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest