- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
dr_strange #782 üzenetére
köszi!
-
amargo
addikt
hi!
érdeklődnék, hogy esetleg tudnátok olyan progit mondani ami Windows alá a linux-os csomagokat beforgatja.. bármilyen megoldás érdekel!
hallotam, hogy vanjó program rá.. csak a nevét nemtudom.
köszi
amargo -
amargo
addikt
Hyundai DeluxScan V770
Frecventa Horizontala 70 kHz
Frecventa Verticala 50-160 Hz
most néztem meg, a moncsi eléggé jó, akkor az alaplapi cuccosod nem birja.. (integrált) nézd meg a leírásában hogy bir bir.. szerintem ez a gond -
amargo
addikt
1024x768 ban a monitornak minima 60Hz nek kell lenni.. vagy nem?
de ha egyszer 75Hz állítottál be neki akkor miért ilyen értékekkel jelent meg?
tudom hogy hülye kérdés.. de elmentetted? mik a pontos adatok? H freq? V freq..
csak azért érdekel mert én is a napokban löttem be a monitorom. -
amargo
addikt
a VGA ra talán az a megoldás, hogy álltalában az OP rendszerek nehezen kezelik az alaplapi cuccokat.. lehet hogy rosszúl mexem, a másik meg VIA chipset.. ami nem éppen a probléma mentes chipsetek közt van. ehez már tényleg Linux guru kell neked, én azt tanácsolnám, hogy tegyél bele egy kis video karit, AGP set..a hálókártyánál, meg ha jól felismeri csak nem kap IP a DHCP-től akkor lehet vmi nincs össze kötve jól, vagy vmilyen kiosztással van a gond. zongorázd végig a lehetőségeket. ööö most olvasom szervertől? tehát egy szerverre van kötve a géped? mert akkor ahoz tényleg nem értek(csak minimálissat). ott kicsit bonyolultabb.
-
amargo
addikt
sajna én szintén nem értek sokat a Linuxhoz, de Melyiket tetted fel? mert a vezérlőben kézileg is belehet állítani.. vagy megkeresni a video karit. meg azt vagy csak én lettám, vagy nem írtad, hogy alaplapi videókártyát használod vagy van más is? a háló kártyát is a vezérlő központban meg lehet találni esetleg beállítani.
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
steveetm!
Köszi szépen, jó lett minden! a windowzossat ismertem én is csak már nem emlékeztem rá, de a Linuxos ról gőzőm sem volt . -
amargo
addikt
hali, nem olvastam végig a topic kot, de lnenne egy problámám. UHU ban a monitort nem nagyon akarta lekezelni egy kis frekvencia állítás után megy az 1024x768 is, csak a kép eltolódik, erre létezik vmi olyan szoftveres prog vagy mármi amivel be lenet húzni? suse ban be lehetett.. de itt még nem találtam. mailt írjatok lécci.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Acer notebook topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest