- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Aktív témák
-
dabadab
titán
Rossz idok jarnak a DC-re manapsag Bővebben: link, inkabb nezd meg az mldonkey-t.
-
Sipi
addikt
emerge dc-gui
A /usr/portage/net-p2p könyvtárban megnzéheted a többi filecserélő programot is, én nem töltögetek, úgyhogy szinte egyiket sem ismerem, de lehet, hogy van jobb is köztük, mint ez a dcgui.
Ja, az emerge-ből ítélve Gentoo-zol. Ez elég szokatlan parancs egy ''normál'' Linuxon, úgyhogy szerintem jobban jársz, ha a Gentoo topikban kérdezel.
Sipi -
Tersius
tag
A gentoot nem ismerem, en ilyen esetben egy SUSE 8.2 CD-vel szoktam beinditani a rendszert, mert az tud olyat, hogy elinditja a gepen levo rendszert.
Utana pedig siman vissza lehet tolni a boot managert.
Ha olyanod nincs, vagy a gentoo nem tud ilyesmit, akkor az ftp.fsn.hu-rol le lehet tolteni valami crash recovery kitet, azzal lehet ilyesmit csinalni, mintha azt olvastam volna a readmebol.
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest