- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hennet
aktív tag
Behisztiztem, letöltöttem az Ubuntu 10.10-t, egy infós barátom ajánlásával, nagyon tetszik, csak konfigurálgatásra szorul még, esetleg várok pár segítséget, hogy mit hogy kezdjek el.
Driverek kellenének
milyen progikat ajánlotok? -
Hennet
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #10670 üzenetére
itt a kep, a sugoban nem nagyon talaltam semmit
megprobalom azt a megoldast, amit mutatott blueeye
eddig olyan winem volt, amit ugyan nem vettem, de a rendszer legalisnak vette
penyem meg nincsnagyon venni OS-t
esetleg valaki nem tudja mennyiert orvosolnak egy megrepedt monitort, vagy mennyert tom elpasszolni az ilyen laptopomat? Asus K50IJ -
Hennet
aktív tag
Sziasztok!
Sikerult tropara vagnom a win7 rendsyeremet es csak linuxon keresztul tudtam helzrehoyni.
En visyont hozza vagyok szokva a winhez es szeretem is nagyon. A linuxhoz akkora tusko vagyok, hogy az elefant pofara esik benne, mint latjatok meg a billentyuzetemet se tudtam rajta atallitani.
Szeretnek torrent klienst letolteni, hogy le tudjak szedni vele egy win7-t (ejnye/bejnye)
Ehhez kernem a Ti segitsegeteket, gondolom leirtatok mar, de nincs nagyon idom vegigolasgatni 10k hsz-t, ha mast nem, de linkeljetek vmi segitseget kerem.
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest