- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki hogy lehet létrehozni egy parancsikont azt asztalon ami megnyit egy mappát
Próbáltam jobb gomb parancsikon létrehozása de nem ment
Előre is köszönöm a segítséget!Mod:megoldódott
i kell választani az inditóikonnál hogy hely
-
gorlin
őstag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni.
Feltelpítettem a live usb creatorral (2.4es verzió) egy Fedora Core 8-at(LIVE Gnome)
egy 2 gigás usb-re került.Minen szép és jó csak nem tudok rámenteni a pendrivre.Például feltelepítettem a Java Runtime 1.6-ot és mire ujrainditottam eltűnt minden
hogyan lehet megcsinálni azt hogy megmaradjon egy feltelepített program?A segítséget előre is köszönöm!
-
gorlin
őstag
Sziasztok!
Nem tudna nekem valaki segíteni?
Valami jó kis témt szeretnék Fedora Core 8-as alá,de még a themeket sem találom meg
Milyen csomagot töltsek le?Maga a Desktop Effects tökéletesen megy.
Köszönettel:Gorlin -
gorlin
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy Fedora core 8-as esetén,hogy kell beállítani a különböző theme-eket?
Telepítettem az emerald theme managert működik is de ott nem tudom jóváhagyni a theme-t.
Próbáltam a berylt letölteni de nincs a csomagkezelőben.
Maga a desktop effect tökéletesen működik csak a theme-ekkel van gondElőre is köszönöm a segítséget
-
gorlin
őstag
Sziasztok !
Szeretném létrehozni életem első linuxos particióját
de nem igazán akar összejönni.
Fedora Core 8.
Azt akarom hogy legyen egy olyan partició amire például ping image-el ki tudom majd az egész lemezt menteni.
Tehát kell nekem egy
-boot(ext3)
-Swap
-Elsődleges LVM kötetcsoport (ha jól sejtem ez lehet a "nagy" partició)Ezt beállítottam elsődleges particiónak
-És akkor még kell nekem egy olyan partició amire a biztonsági mentés megy majd.Ha tovább akarok menni a telepítésben azt írja ki hogy nincs gyökérparticióm
Tudna valaki segíteni hogy pontosan mit kell létrehozni,mert ezt is illene megtanulnomA segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest