- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attis71
tag
Sziasztok!
Van egy UHU Linux Live 2.4 CP Edition CD-m, a 2005/2 ComputerPanorama magazin melléklete volt. Ezt lehetne valahogy telepíteni PC-re, hogy ne CD-ről fusson.
Üdv attis71
-
attis71
tag
Sziasztok!
P-III gépen az Ubuntu Linux 10.04 kicsit lassú. Melyik változatot ajánljátok amelyik a legkevesebb gép erőforrást igénnyel. Magyar nyelvű legyen és nem baj ha csupasz.
Utólag majd feltelepítem ami kell.Üdv,
attis71 -
attis71
tag
Szóval, felraktam az Ubuntu Linux-t, P-III gép, memória 512. Most ismerkedem vele, nagyon tetszik
, kezdem megérteni az előnyét a Windows-al szemben. Sokkal gyorsabb mint a XP, ezen a gépen. A későbbiekben lehet, hogy lesz egy-két kérdésem majd ha nem baj.
Csak gondoltam megosztom veletek a véleményemet a Linux-ról.
Üdv mindenkinek,
attis71 -
attis71
tag
válasz
Sweet Lou 6 #9866 üzenetére
Ment privi.
-
attis71
tag
válasz
Sweet Lou 6 #9862 üzenetére
Értem, akkor talán Linux. 512 RAM van a gépben. Ez a típus elmegy rajta:Ubuntu v10.04 32bit Magyar?
-
attis71
tag
válasz
Sweet Lou 6 #9859 üzenetére
Szia Sweet Lou 6!
Segítenél abban, hogy melyik Linux-ot telepítsem egy P-III.-as gépre. Továbbá, hogy melyiket a virtuálbox-ot, és erre az XP-t. A gépet csak internetezésre és számomra fontosabb szoftverek mennek rajta. Kérdeznéd hohy honnan ez az ötlet?
Hát ahohy tudom a Linux stabilabb és már meguntam, hogy az XP-vel mindig gondok akadnak( belassulás,...). Így könnyebben újra telepítem csak az XP-t. Remélem, nagyjából érthetően mondtam el.Üdv,
attis71 -
attis71
tag
Sziasztok!
Linux-ban kezdő vagyok, kérdezni szeretném, hogy feltelepítet Linux-on lehet-e WinXP-t futtatni virtuálisan?
Üdv,
attis71
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest