Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaud
aktív tag
válasz
Vasti74 #34809 üzenetére
Elég sokan szenvednek amúgy lenovo gépekkel ugyanezen problémával. Ráadásul te Fedora-t használsz, amit nem szeretek, mert nem szeret információt adni egyszerű módon. Mindenesetre nézd meg ezt, tudom hogy nem laptopod van, de a lenovo szereti ugyanazt a szart rakni mindenbe, hátha. Van Fedora csomag.
-
salaud
aktív tag
válasz
Vasti74 #34758 üzenetére
Jó lenne tudni, melyik disztro alatt próbálkozol. Ha azt mondod debian vagy fedora, szerintem kb tegyél le róla. Arch, gentoo, ilyenek alatt 70%-ban megoldható, megfelelő driverek/kernelmodulok megtalálása, betöltése után valószínű látni fogja a szenzorokat és állítgatható is lesz. Elsőnek terminálban dmesg és megnézni, van-e hiányzó kernel modul, firmmware, stb, ha van, megoldani hogy ezek a helyükre kerüljenek, utána menni tovább.
-
salaud
aktív tag
válasz
urandom0 #34697 üzenetére
10 éve használok desktopon Linuxot
Csóró kezdő vagy, én több mint húsz éve. És akkor mi van?
Systemd-es rendszert használok, mert lusta vagyok átállni openrc-re, vagy bármi más normális init rendszerre, de közben pontosan tudom, hogy a systemd nélküli rendszer kisebb, gyorsabb, hibatűrőbb. Egyszer majd ha lesz sok időm és türelmem, megszabadulok tőle. -
salaud
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest